måndag 17 december 2018

Grondverf wit

Grondverf wit

Sikkens grondlak grijs 75L. Flexa Expert grondverf wit 750. Sencys grondverf metaal en radiator wit 750ml. Goed vullende, vochtregulerende grondverf voor hout, plaatmateriaal en voorbehandeld metaal.


Grondverf wit

HORNBACH Alkyd grondverf wit blikken van 7ml. FLEXA MDF grondverf acryl wit l. GEBRUIKSDOEL Het gronden en overgronden van nieuw hout en . Sneldrogende xyleenvrije grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars en kleurechte pigmenten. Speciaal voor houten ondergronden waarbij doo. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Ademende alkydharsgrondverf voor houtwerk. Droog binnen uur, overschilderbaar na uur (bij °C) met een . Koop of Verkoop grondverf wit op Marktplaats. Vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten.


Grondverf wit

Geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. De grondverven van PontMeyer zijn op water of terpentinebasis. Voordelige grondverf 7ml wit kopen bij EcoTools. Ook verkrijgbaar in grijs en liter verpakking.


Belangrijkste eigenschappen . Grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Gemakkelijk verwerkbaar en is goed te schuren. Met een optimale hechting en is geurarm. Foto, Omschrijving Topdeq grondverf wit , Inhoud 2. Motip primer wit grondverf spuitbus 1. Renaulac grondverf acryl mat 2. Sneldrogende, watergedragen en matte grondverf op basis van acrylaathars dispersie. Voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte . Deze grondverf is vochtregulerend en geeft een goede vulling en.


Sneldrogende grondverf voor binnen en buiten, samengesteld uit alkydhars en oplosmiddelarm. Stofdroog na uur en overschilderbaar na uur. Prelin waterverdunbare grondverf wit voor binnen en buiten, op nieuw en kaal geschuurd hout. Af te werken met watergedragen of oplosmiddelhoudende . Matte, vullende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars.


Geschikt als grondverf op hout en bestaande terpentine verdunbare dekkende verf of . Vandaag bestel morgen in huis! Dekkende matte grondverf op basis van waterdragen acrylaathars dispersie. Wordt gebruikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk.


Grondverf wit

Primer en grondlaag voor 1-component systeem, te gebruiken als primer op polyester en als grondlaag op bestaande 1-component lagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.