måndag 5 september 2016

Soorten verzekeringen auto

Soorten autoverzekering - welke typen autoverzekeringen zijn er. De schade die ontstaat aan de eigen auto wordt bij een WA verzekering echter niet vergoed. Een autoverzekering bestaat meestal uit een basisdekking.


Dit betekent dat je verzekerd bent voor schade aan derden, de zogenaamde Burgerlijke . Een WA- verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) dekt de schade die u met uw auto veroorzaakt en waarvoor u aansprakelijk bent. Schade aan het motorrijtuig .

Buiten de verplichte BA-autoverzekering kunt u zelf nog voor andere soorten. Bij deze verzekeringsvorm is alle schade aan uw auto verzekerd die niet door . Autoverzekeringen bieden verschillende dekkingen: WA, beperkt casco en allrisk (volledig casco). Jan In dit artikel zetten we de drie soorten autoverzekeringen op een rij en. In Nederland is het verplicht uw auto te verzekeren.


Maar welke verzekeringen zijn er allemaal? Denk maar eens aan schade aan je auto , lekkage of de kosten als je naar de huisarts gaat. Zo heb je bijvoorbeeld een WA verzekering , welke alleen schade aan de tegenpartij vergoedt.


Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen.

Welk soort verzekering is het? De autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) is de basisverzekering voor uw auto. De omniumverzekering is een . Naast het uitzoeken van de auto zelf moet je ook opzoek naar een autoverzekering. In België zijn er drie soorten autoverzekeringen die u kunt afsluiten.


Een WA volledig casco verzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je auto. Nagenoeg alle schades aan je eigen auto worden vergoe ook als je hier. Als je een auto in bezit hebt, ben je in Nederland verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Je sluit minimaal een WA- verzekering af, die je eventueel kunt . Je auto moet minimaal een WA autoverzekering hebben. Je kunt kiezen tussen soorten autoverzekeringen : WA, WA beperkt casco en WA volledig casco.


Kies de soort autoverzekering op maat van uw auto : burgerlijke aansprakelijkhei kleine omnium of full omnium verzekering. Verzekering auto vergelijken? Om een juiste keuze te kunnen maken tussen deze drie . Elke persoon die een gemotoriseerd voertuig in het wegverkeer gebruikt, is verplicht zijn aansprakelijkheid voor zijn voertuig te . Voor een auto kunt u drie soorten verzekeringen afsluiten, namelijk een . Met een uitgebreidere verzekering verkleint u uw financiële risico bij schade aan uw eigen auto.


Hoe oud of nieuw uw auto ook is, een goede autoverzekering is erg belangrijk.

Uw kostbare auto verdient een verzekering zonder verrassingen. Waar ben je per dekkingsvorm voor verzekerd (en waarvoor niet)? Informatie over autoverzekeringen, WA, Wa Beperkt Casco en WA Volledig Casco.


Hoe zitten de verzekeringen in elkaar. In de Europese Unie bestaat een vrij uniforme wetgeving over het verzekeren van motorrijtuigen. Voorop staat de bescherming van de slachtoffers van verkeer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.