torsdag 1 oktober 2020

Waterdichte ton voor boot

Waterdichte ton voor boot

Buitenboordmotor accessoires Brandstof gerelateerd Boot stuursystemen Elektriciteit aan boord Motoronderhoud Trailer onderdelen DEK-UITRUSTING. Waterdichte ton container waterdichte tonnen met verschillende grootte. De tonnen zijn ook apart te koop.


Waterdichte ton voor boot

Handig voor watersport, maar ook voor het laten . In deze waterdichte ton , verkrijgbaar in maten, blijven uw spullen absoluut kurkdroog. Een must voor schippers en zeilers op open boten ! Details bekijken Zet op verlanglijst; Voeg toe aan vergelijken. Bestellen kan via Kanowinkelonline! Wil je tijdens het watersporten je spullen drooghouden? Bekijk dan onze waterdichte tonnen in verschillende maten.


Zie ook onze andere waterdichte artikelen . Waterdicht ton met schroefdeksel Handig om mee te nemen in de kano-kajak of boot en uw spullen droog te vervoeren tijdens de watersport, of voor. White-Red-swatch Curver Waterkluisje . Wij staan graag u te woord voor advies over welk . Op zoek naar bootbenodigdheden Alles voor je boot vind je. Deze ton blijft drijven en is mede daardoor ideaal voor gebruik bij watersport. Ook goed waterdicht dus er kunnen ook spullen in die niet tegen water.


Waterdichte ton voor boot

Talamex waterdichte Container Zeiltonnetje - capaciteit liter. Deze ton met schroefdeksel is daarnaast ideaal voor het opbergen van spullen en ook geschikt voor het. Klein maar fijn tonnetje voor het waterdicht opbergen van spullen tijdens het varen in een rubberbootje.


Een water- en luchtdicht kluisje. Het schroefdeksel met rubberen afsluitring zorgt voor een luchtdichte- en waterdichte ton. Ideaal voor het opbergen van spullen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.