måndag 19 oktober 2020

Vulslang brandstof

Specially for the technical aspects of the marine trade. Zéér flexibele transparante brandstof vulslang , voorzien van spiraal. Olie- en benzinebestendige slang van kunststof met spiraal. Deze Slangen zijn perfect voor de old timers waarbij de brandstof Vulpijp aan vervanging toe is.


Zaag het rotte stuk ertussen vandaan en plaats deze flexibele.

Geschikt voor dieselolie, loodvrije benzine en brandstoffen met aromatengehalte tot max. De slang bestaat uit rubberen lagen . Voorzien van stalen spiraal. Groot assortiment en scherpe prijzen.


Vetus NBR-rubberen brandstof - vulslang , slangdiamters Ø of mm. Deze van een stalen spiraal voorziene NBR-rubberen slang is geschikt voor benzine als . This hose is made of NBR rubber with spiralled steel inlay.

Suitable for both petrol and diesel fuels. Kenmerken: NBR, zwart, weer,warmte en olie bestendig. Met doekafdruk en stalen spiraal, CE gekeurd. Alles wat u nodig heeft voor uw boot.


Voor 16:bestel volgende werkdag in . Gates brandstof vulslang , mm x mtr voor verbinding van de vulopening en de brandstoftank. Brandstofslang voor diesel en benzine. Gas tank filler hose from Omix-ADA fits the gallon gas tanks found in . Het lucht gehalte is dan te laag waardoor de motor te veel brandstof ontvangt.


Gravity Feed Hose Assembly with 3m delivery hose. Vul slang brandstof tank 126. Dekdop brandstof met sleutel in dop. Voor het gebruik als brandstofslang raden wij rubberslangen aan.


Reely MY-PTankfles Met flexibele vulslang 2ml. Achter de tankklep zit wel een afsluitklepje in vulslang. Mag dit , is dit orgineel van Ford?

Om de snel verouderende en veel te dikke en moeilijk te monteren tankvulslang te vervangen is er een dunne siliconen slang leverbaar . Het installeren van een inlaat terugslagklep in de vulslang en een overdrukbeveiliging in de ontluchtingsleiding zal . We kunnen ook langere lengten afsnijden. Een inwoner van Hengelo wil dat TNT post zorgvuldiger omgaat met de postbezorging. Afsluitbare tankdop incl sleutels. Omschrijving, Gallon (kunststof) tank. Tijdens onze Eco-race maakten we hand te.


Aardgas is een brandstof die goed is voor uw portemonnee en mens en milieu ontziet. Originele gebruikte Mercedes onderdelen verdienen een tweede leven. Vulslang naar voren drukken om te.


Vakkundig voor u gedemonteerd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.