torsdag 15 oktober 2020

Vulkollan plaat

Rubbermagazijn levert polyurethaan ( Vulkollan ) in de vorm van rollen, platen, ban stroken en alle mogelijke uit plaat gesneden producten en vormen. Het materiaal wordt ook vaak aangeduid als PU, maar is ook bekend onder de merknaam . Polyuretaan plaat ( Vulkollan ). Polson levert een groot assortiment aan polyurethaan platen. PU plaat en staf hebben een uitstekende slijtvastheid en goede druksterkte.

Ook beschikt polyurethaan over een grote veerkracht, ook de hardere variant (Shore A). Bovendien is het materiaal bestand tegen minerale oliën, benzine, . Plaat van Erlan PUR 90º Shore A, roodbruin. Een flexibele kunststof op basis van polyester-polyurethaan, dat door polyadditie van Poly- ester-polyol en Desmodur wordt verkregen. Bokwiel , plaatbevestiging 60xmm, draagvermogen van kg.


Zwenkwielen 100xmm met rem en een grijze rubberband. Bokwielen 80xmm met TPR grijze rubberban glijlager Bouwhoogte 1mm - Draagvermogen kg.

Rvs bokwiel, plaat 105xmm, draagvermogen 1kg. Bokwielen, plaatbevestiging, rvs glijlager en een draagvermogen van kg. PU - Poly-Urethane - Vulkollan. SBR - Styreen Butadieen Rubber.


CR - Chloropreen Rubber Neopreen. Optioneel: Besproeingsinstallatie, trolley en. S plaat - S Top plate - S Platte. SG plaat - SG Top plate - SG Platte. De Swepac Fis een allround machine en levert hoge prestaties.


De machine is eenvoudig te bedienen en inzet bij de verdichting van zand en straatstenen. Er is de mogelijkheid om een vulkollan plaat te koppelen. De plaat is geschikt voor verharde terreinen en zorgt voor een egaal oppervlak. Gebruikersgemak, lange levensduur én een doordacht product voor een zéér scherpe prijs.


Det är exempelvis Slitan, Trekollan och Vulkollan samt i viss mån TPU som är ett termoplastiskt polyuretan. Eftersom kraven är stora på att minimera kassation av färdig plåt formgjuter vi mycket olika skydd i form av upplägg .

Deze plaat is zeer geschikt voor verdichtingswerkzaamheden op zand en gebroken puin. Contra plaat , tussenplaat, verstelplaten. Vulkollan heeft een zeer goede slijtvastheid met een hoge scheur- en treksterkte - Voorkomt beschadigingen aan het straatwerk en slijtage aan de onderplaat - Incl. Snelle montage mogelijk - Geschikt voor trilplaat Weber.


Op vrijdag is deze service tegen . Dit kan op een buis zijn, een rail of een vlakke plaat. En is dit van staal of van hout? Al deze elementen bepalen de keuze van het uiteindelijke wiel.


Om tot de juiste wieloplossing te komen analyseren wij eerst het totaalplaatje. Hoogwaardige Europese kwaliteit. Dit materiaal wordt ook wel Vulkollan genoemd. Het zwenkwiel Wicke polyamide met behuizing van roestvrijstalen plaat is geschikt voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, grote keukens of de biomedische sector.


Het is wendbaar en bestand tegen chemische substanties en vocht.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.