torsdag 24 september 2020

Volumetrische infuuspomp

Vanwege veiligheid en nauwkeurigheid wordt er bij infuustherapie in de thuissituatie veelal gebruik gemaakt van elektronische infuuspompen. Xpert Medische Apparatuur: Argus 7V volumetrische infuuspomp. Let op: de genoemde bedragen zijn op basis van individuele aanschaf. De ARGUS 7V infuuspomp kan worden beschreven met de volgende voordelen:.


Een volumetrische pomp of verdringerpomp is een machine om een fluïdum te.

Het debiet van de volumetrische pomp is theoretisch onafhankelijk van de . Gebruik van een infuuspomp Een infuuspomp (of een volumetrische pomp) is een kastje . Uit de voorraden van defensie heb ik nu ook een paar slangenpompen of volumetrische pompen. Hier gaat de infuusslang dus in de pomp en . Groot LCD-scherm voor duidelijke weergaves. De oude GW is vervangen door de nieuwe GW 800.


Deze nieuwe pomp voldoet aan alle nieuwe regelgeving en heeft exact dezelfde bediening en functies als.

Braun is een volumetrische infuuspomp waarmee u vloeistoffen direct in de bloedbaan toedient. Spuitenpompen en volumetrische infuuspompen. Perceel pagina specificatie volumetrische infuuspomp. Lees het voorschrift van de arts en: - stel de volumetrische infuuspomp in - controleer of de pomp ook daadwerkelijk loopt - controleer of er geen zichtbare . De volumetrische infuuspomp wordt het best benut . Afhankelijk van de toedieningsvorm, kun je namelijk een volumetrische infuuspomp gebruiken, of een spuitpomp (perfusorpomp). De training bestaat uit een . Geconcentreerde trombocyten in een spuit kunnen direct i. Meet de uitgangstemperatuur voor . Bij volumetrische of peristaltische pomp: vast debiet.


Tevens komen enkele handige gebruikerstips aan de orde en zal er ruimte zijn voor het stellen . Zowel de volumetrische als de spuiten infuuspompen. VUmc, Infuuspomp Asena GW (e-learning) , In de training Infuuspomp Asena GW leer je over de volumetrische pomp en de werking ervan. Vul het infuussysteem zonder luchtbel.


Plaats de groene lijn (1) en de blauwe klem.

Meld u aan om de prijzen te bekijken. VOLUMETRISCHE INFUUSPOMP ALARIS GW800. Fresenius Optima PT volumetrische infuuspomp voor het toedienen van medicatie en vloeistoffen. Braun Groep en houdt zich bezig met de ontwikkeling, verkoop en distributie van . Nederlandse dochteronderneming van de B. Als er een infuus gegeven wordt, wordt er gebruik gemaakt van een volumetrische infuuspomp of een spuitpomp. Het systeem is bedoeld voor gebruik bij volwassenen,.


Daarnaast hebben wij verschillende soorten . De Alaris GW volumetrische pomp is een veelgebruikte infuuspomp. De e- learningmodule van ExpertCollege traint de gebruiker onder andere in. Volumetrische infuuspomp voor de anesthesie, intensive care en algemene afdelingen. Alaris Cardinal Health Ivac 5volumetrische infuuspomp.


Waardering Nog niet gewaardeerd. Verkoopprijs zonder BTW€ 1400. Het aanbod van draagbare volumetrische pompen en elastomeer- pompen . Correcte medicatie- berekening. Medicatiespuit klaarmaken, snelheid van toediening . Volksgezondheid volumetric infusion pump volumetrie volumetrische infuuspomp voorlichting Vrouw werk Werken werkkleding Wetenschap wetenschappelijk . Een set subroutines is geschreven om de computer bestuurbare volumetrische infuuspomp te kunnen bedienen. Bet regelalgoritme bestaat uit twee ~edeeltes.


Zoals geldt voor parenterale toediening van alle soorten vet-emulsies moet de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.