torsdag 17 september 2020

Vindstyrka östersjön

Uppdaterat väder för Östersjön. Håll koll på väder och vind. Senaste timme för timme och tiodygnsprognosen. Utsikter till tisdag morgon. Väst eller nordväst ökande till 7-12.

Prognos: vind och lufttryck. Ett lågtryck över Baltikum rör sig sakta mot sydost. Superlokalt väder för Östersjön i Norrtälje. Väder timme för timme och tiodygnsprognos.


Regn och frisk vind närmaste timmen enligt FMI. Ingrid Eronn Dagens meteorolog. Vinden är inte över land utan istället över Östersjön och vid. Störst vindstyrka uppmättas då på Örskär vid Upplandskusten där det blåste 36 .

ViVa ger dig tillgång till väder och vind just nu. Sjöfartsverket har över väderstationer runt Sveriges kust. Mätstationerna ger information om vindstyrka , . Fartyget styrdes upp i vind och förbi vindögat, uppenbarligen för att minska . Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse som besökare. Dessa cookies ger bättre prestanda, . Men VikingLine som korsar östersjön klarar rätt mycket. Men det beror på hur det blåser.


Det blåser just nu västlig vind , vilket inte ger vågorna . Meteorologiska institutet samlar in väderdata från kuststationer i Östersjön. De här uppgifterna används för att göra väderprognoser och . Men så småningom närmar sig prognosens farvattnen det Norra Östersjön där jag. SMHI har gått ut med en klass-1-varning för södra Östersjön. Om prognosen ändras till en vindstyrka över meter per sekund uppdateras . Det hela är väldigt detaljerat.


Luftfuktighet, hur stor andel löv som fallit till marken vid den här tiden på året, nederbör vindstyrka. Värst kommer det att blåsa ute på Östersjön och i de sydligaste delarna över.

Det blir en ostlig vind även i morgon, säger Maria Jönsson. Landningar i mörker och i kraftig vind på en minimal helikopterplatta som rör. Vi befinner oss ute på Östersjön , vinden piskar på, en helikopter . Det är en kraftig nordanvind som blåser in över Östersjön från Bottenhavet. Vindstyrkor på meter per sekund har uppmätts på Söderarm, . Hård vind gjorde att Ölandsbron stängdes av för vindkänsliga fordon på. Vattenståndet i Östersjön är sedan ett par veckor osedvanligt lågt.


En modern tolkning av militärstil, vår fältjacka är en stad nödvändig. Den har en funktionell design, och har flera fickor framtill och är tillverkad av . Aktivera dig i Åbo, eller shoppa i Helsingfors. Häng med på en resa runt Östersjön med oss.


Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.