fredag 4 september 2020

Vakverdeling voor glazen

Kartonnen vakverdeling voor verpakkingsdozen Bestel direct bij Manutan- Overtoom. Met deze glazendoos verdelers kunt u glazen opbergen in een kartonnen doos. De set bestaat uit twee vakverdelingen , elk vakken, en een tussenplaat. En voor glazen of flessen kan je onze handige dozen met vakverdeling kopen.


Ideaal om brokken en scherven te vermijden!

Wist je dat je voor een gemiddelde. Glazenkratten BASIC-serie 600x400mm. In hoogtes met verschillende vakverdelingen voor 1 1 en glazen. U heeft bovendien keuze uit vakverdelingen : voor 1 1 en glazen of koppen. Welke krat en welke vakverdeling het meest geschikt is, hangt af van het.


Bestel online kartonnen kruisverdelingen om uw flessen, borden of glazen van elkaar te scheiden in. Flesverpakking met versterkte vakverdeling tot cl.

Consulteer ons indien glazen met nog grotere hoogte ! Aantal: Aan offerte toevoegen. Vakverdelingen kunnen ook geplaatst worden in bakken met volle wanden. Bekijk ons assortiment glazenkratten (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


De vak verdelers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals een 40-vak, 24-vak,15-vak of vaks verdeler. Voor ieder glas de juiste vakverdeling ! Korf voor glazen met vakverdeling en twee verhogingsranden. De vakverde- ling en verhogingsranden staan erg stevig op de korf. Voor dure kristallen glazen kunt u ook de speciale glasdoos met vakverdeling gebruiken. Hierbij wordt er tussen het isolatieglas een metalen vakverdeling gemaakt.


Kast eiken onbehandeld met vakverdeling en glazendeurtjes met glazen planken. Afmetingen hoog 170cm breed 41. Een alternatief voor deze kruisroeden zijn de zogeheten Wienersprossen, hierbij wordt er tussen het isolatieglas een metalen vakverdeling gemaakt.


Inserts voor machinaal inzettenOnze vakverdelingen en inserts vervaardigen wij zowel uit rollen als uit vellen karton. GMP Partitions kan dan ook elke gewenste .

Deze vakverdelingen zijn uitermate geschikt voor een veilig transport van flessen , glazen , tubes en andere kwetsbare producten. Ook wordt beschadiging van . In de toeslagen vind u de opties om de vakverdeling (die aangegeven staat in vakken) te kiezen en dan worden de Roeden evenredig verdeeld naarmate de . Materialen : Glas, Spiegelglas en koper. De vrachtwagens die glasbakken legen, hebben een laadbak met een vakverdeling , voor elke kleur glas één vak. Bij de opties vind u de vakverdeling (die aangegeven staat in vakken) te kiezen en dan worden de Roeden evenredig verdeeld naarmate de verdeling.


Handige budget doos met vakverdeling. VAKVERDELING BARREL VOOR GLAZEN. Toepassing: koppen of glazen Ø1mm. Kunststof inzet voor dubbelwandige afwaskorven.


Wij hebben de mogelijkheid kruisroeden te integreren in het glas, zodat het effect van een vakverdeling optisch behouden blijft, maar tijdens het schoonhouden . Als u een glazen scheidingswand met industriële look wenst dan kunt u een keuze maken uit een zwarte stalen wand met vakverdeling of een volglazen wand . Lege glazen flessen worden op een pallet aangeleverd. Door het lichter maken van ( glazen )verpakkingen wordt winst geboekt op het. Door het laten vervallen van de vakverdeling in kartonnen dozen bespaart een .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.