onsdag 12 augusti 2020

Voetensteun kapper

Het biedt de mogelijkheid om de benen te . Op deze pagina vindt u al onze voetsteunen en föhnhouders voor uw kapsalon. Elke voetsteun voor uw kapsalon is praktisch vormgegeven, uitermate sterk en . Helaas hebben wij niets gevonden voor voetsteun kappers. Een voetsteun in uw kapsalon voorkomt altijd bungelende benen van uw klant.


Voor de inrichting van je salon moet je bij Florale zijn.

Zo vind je er diverse voetsteunen voor je kapsalon. Ruime keuze, eenvoudig besteld én snel in huis! Voetensteun Plate heeft een modern design. Voetsteun voetensteun voor kappersstoel RVS-look Verchroomde steunstangen.


Spiegel ijdelheid met plank en meubels op muur en achter compartiment voor productmerk AMBİENCE en voetensteun. Voetsteun S Chrome is een voetenbankje met een klassieke vorm gemaakt van verchroomd staal. Professionele voetsteun heeft . Uitgerust met anti-slip voeten.

Sibel Voetsteun Pi Bekijk nu. Belmont kapperstoel 1x Belmont kapperstoel, zwart, leder beklee voorzien van armleggers en voetensteun. Hydraulische stoel voor kappers met verchroomd stalen onderstel en voetsteun.


Kenmerken: Hydraulisch systeem om de zithoogte aan te pass. Het werk is zodanig georganiseerd dat de kapper na circa uur werk 10. De werknemer heeft de beschikking over een voetensteun indien dat voor het . Vind de fabrikant Voetsteun Kappers van hoge kwaliteit Voetsteun Kappers , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Vind de kwaliteit China Kapper stoel fabrikant kapper winkel stoelen met een voetensteun te koop van ons bedrijf. Het is van de elegante en comfortabele . Wij zijn zelf kapper en begrijpen u. Het bedrijf presenteert drie innovaties waarmee kappers flink kunnen uitpakken.


De voetsteun van de unit kan besteld worden in een vaste . U dient in te loggen voor de prijs. Functionele pompstoel met hoogwaardige blokkeerbare oliepomp. Inclusief een voetensteun ( zelf aan de stoel monteren). KIJK OOK BIJ DE OUTLET VOOR . Ook bij ons te koop: Voetsteun PI - VoorKappers.


Deze voetsteun is te bevestigen aan de muur, incl schroeven.

Dit is een beperkt overzicht van de voetsteunen die wij kunnen leveren: startpagina. Losse chromen voetsteun met anti-slip gedeelte. Handig voor gebruik bij de kapperstoel of visagiestoel die vaak zo hoog staan dat de cliënt in de kapsalon of. IJzeren onderstel met voetensteun. Een overzicht van 4kappers of kapsalons in Rotterdam, Zuid-Holland.


Kapsalon Kleidoos In Plastic Koffer. Voor bijvoorbeeld in een kapsalon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.