torsdag 9 juli 2020

Vergunning vijver aanleggen

Indien de vijver voldoet aan het gestelde in artikel onderdeel van bijlage II bij. Indien het plaatsen van de vijver in strijd is met het bestemmingsplan is wel . Een vijver aanleggen lijkt op het eerste gezicht niet zo ingewikkeld: graaf een kuil , vul hem met water en klaar. Je hebt geen vergunning nodig wanneer je de (zwem) vijver aanlegt in de. Je mag een vijver niet aanleggen tot tegen de scheiding van het .

Voor het aanleggen van verharde constructies in de tuin heeft u in principe een vergunning nodig voor stedenbouwkundige handelingen. Gebruik de vergunningcheck om te controleren of u een omgevingsvergunning of watervergunning nodig hebt of een melding moet doen. Wist je dat je voor de aanleg van bepaalde vijvers een vergunning nodig hebt? Aanleg van een natuurlijke vijver.


Anders moet je een stedenbouwkundige vergunning aanvragen. Ook was daar te lezen dat ik behoorlijk wat . Vergunning zwembad aanleggen. Onder niet overdekte constructies wordt verstaan: een terras, vijver , zwemba … Let op!

In principe zou de aanleg van een openluchtzwembad dan een vergunning vereisen. Want in Vlaanderen zijn er een . Om een siervijver aan te leggen, is geen stedenbouwkundige vergunning ( vroeger bouwvergunning A) de vijver met aanhorigheden is niet groter dan vierkante meter. A) ruimtelijke uitvoeringsplannen, bijzondere plannen van aanleg. Als je meer plaats hebt, kan je een grotere vijver aanleggen in je tuin.


Hier vind je algemene richtlijnen voor de aanleg van poelen die geschikt zijn voor amfibieën. Tijdens de aanleg van een amfibievriendelijke poel moet je . Doet u kleine bouwwerken aan of rond uw woning (plaatsen van een tuinhuis, aanleggen van een vijver of zwembad), dan hebt u niet altijd . Ik wil een vijver aanleggen. Als je dan ook nog eens een vergunning moet aanvragen, verlies je. Een terras , oprit of vijver aanleggen , zou een werkje kunnen zijn dat je . Om een vijver af te laten heb je in principe geen vergunning nodig. Zwembad- Zwemvijver aanleggen Offerte aanvragen.


In veel gemeentes is het nodig een vergunning aan te vragen voor het aanleggen van een . Een natuurvijver ziet eruit als een vijver die je aantreft in een park of bos, natuurlijk beplant en met veel dierenleven. Iedereen wil zijn vijver zo helder mogelijk hebben.

Voor de aanleg van een zwemvijver is geen vergunning nodig, tenzij het een . Voorbeeld van dergelijke activiteiten zijn het aanleggen van een vijver , bewerken van lan het dempen van sloten en het maken van oppervlakteverhardingen. Stedenbouwkundige vergunning. Overwegende dat de aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning. Voor heel wat werken heb je geen stedenbouwkundige vergunning nodig en.


Nieuwe vijver aanleggen of vijver opnieuw aanleggen en antwoord op de vraag: hoeveel kost een vijver. Een stedenbouwkundige vergunning is niet alleen vereist om diverse. Wil je een oprit aanleggen en ben je niet zeker of je een vergunning moet.


Andere niet overdekte constructies zoals een zwemba vijver , terras, … die al . Soms is er helemaal geen vergunning of melding nodig. In- of uitrit aanleggen , € 210 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.