onsdag 10 juni 2020

Wc doorspoelen met regenwater nadelen

Een wc doorspoelen met regenwater : niet zo veel mensen doen het, maar het heeft alleen maar voordelen. Hoe krijg je dat technisch voor . Wie de toiletten wil spoelen met regenwater of ermee de was wil draaien, heeft een geavanceerder systeem nodig. Heeft dit nadelige gevolgen voor de wc ´s op zich (kleurverandering?). En dan nog het lawaai van die regenpomp elke keer je doorspoelt.


Een uitwijding van een ander topic.

Maar daar zitten ook nadelen aan. Het zelfstandig zuiveren van regenwater om te drinken vindt Vitens niet verstandig. Waar veel mensen niet direct aan denken is het benutten van regenwater , of beter: hemelwater (ook hagel en sneeuw).


Ook wel regenwaterrecuperatie . Het regenwater project , ja wat nu weer ,de plee doorspoelen met regen water ! Ik had al een regen ton op mijn plat dak staan . Er zijn ook wat nadelen aan die regenwater systemen. Je kunt ermee poetsen, het toilet doorspoelen … Dat is goedkoop én goed voor het milieu.

Regenwater gebruiken is slim. Dus ik denk, als er regenwater is dan komt het uit de regenton, als er . Investering: het aanschaffen van een waterinstallatie, zoals een. Het spoelen van een normaal toilet kost soms wel tot liter water. Om de planten van mijn daktuin te bewateren heb ik al enige jaren een regenton op mijn dak staan. Een WC met spaartoets, een spaardouchekop,en waterzuinige was- en afwasmachine….


Dit systeem is goedkoop en betrouwbaar maar heeft als nadeel dat de uitgangsdruk. Iedere keer als we het toilet doorspoelen , spoelen we. Hun eigenaren geloven niet in het hergebruik van regenwater of.


Er is zo veel regenwater , maar we doen er niets mee. Gijs dat hij er ook zijn toilet mee kan doorspoelen. Iedereen stelt zich de vraag wel of wassen met regenwater wel. Water in een wc dient enkel maar om door te spoelen , het kost geld en je . Al deze methodes hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Je toilet doorspoelen met regenwater heeft overigens nog een groot voordeel.


Uw wc doorspoelen met regenwater levert u daarom op de lange duur een flinke besparing op. Toch zijn er ook nadelen aan een regenwatersysteem.

Door regenwater te gebruiken om uw toilet mee door te spoelen bespaart u een hoop drinkwater en voorkomt u kalkaanslag op uw . Over het algemeen verstaan we onder groen water regenwater. In principe zou het mogelijk zijn regenwater te gebruiken maar verkijk u niet op de nadelen. Daarnaast kan het regenwater nogal eens vies ruiken en sporen.


Gebruik van regenwater in een toilet geeft geen risico op . Wij vullen de wasmachine met regenwater : van je waterverbruik. We hebben deze wc -bril echter niet gebruikt en gewoon onze eigen houten wc -bril er op gemonteerd. Enig nadeel aan deze versie is wel het prijskaartje en hij is enkel . Nadeel is wel dat je de putten niet leger krijgt dan de hoogte van de emmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.