fredag 26 juni 2020

Thule ocean 780 aanbieding

Thule ocean 780 aanbieding

Werkdagen voor 16u bestel volgende werkdag in huis! Ben je op zoek naar een dakkoffer aanbieding ? Bestel nu je dakkoffer aanbieding. Seizoensaanbieding, nu tijdelijk met Cover.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Een koffer die zoveel extra opbergruimte. Allround dakkoffer, zowel geschikt voor zomervakantie als wintersport.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Ruime Dakkoffer met een inhoud van 4Liter. Snel geleverd en Scherp geprijsd! De aller grootste type in ons assortiment en dus zeer ruim!


Thule ocean 780 aanbieding

Thule Ocean 7- Overzicht. Op werkdagen voor 14u besteld = volgende werkdag geleverd! Een dakkoffer, die aan iedere vervoerswens voldoet.


Het montagesysteem - Easy Snap - maakt het monteren van deze dakkoffers zeer eenvoudig en een . Prijzen vergelijk vanaf € 2400. DAN HEBBEN WIJ DE OPLOSSING. Nederlandse winkels overzichtelijk op. Zeer geschikt voor een bezoekje aan de bergen.


Thule ocean 780 aanbieding

Deze royale dakkoffer is door zijn afmetingen . Daarvoor was het knallen over de deutsche autobahn, nu is het een stuk rustiger rijden. Motion XT XXL dakkoffer skibox zwart. Met een inhoud van maar liefst 460 . Wij beschikken voornamelijk over koffers in de 1en de 7serie.


Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.