torsdag 2 april 2020

Strooizout 25 kg

Met deze zak strooizout van kg kunt u uw oprit sneeuw en ijsvrij maken. Strooizout kopen doet u via Eurosalt. Geen verzendkosten en binnen uur geleverd! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Gratis levering bij aankoop van €20. Bestel het hier snel en eenvoudig.

Houdt uw pand en parkeerterrein veilig bereikbaar deze wintermaanden en vrij van ijs en sneeuw. Slim omline besteld en eenvoudig afgeleverd. Dit zout is geschikt voor gebruik bij sneeuw, ijzel en opvriezing. Het werkt snel en effectief tot -12°C en strooit makkelijk uit. Het is onbeperkt houdbaar mits het . Met deze verpakking strooizout van kg ben je goed voorbereid op eventuele gladheid.


Onze prijzen zijn de laagste van Nederland en inclusief BTW. De korrelverdeling zorgt voor een goed strooibeeld en ook voor . Het strooizout kenmerkt zich door het directe en ook langdurige effect op.

Een pak professioneel strooizout voor thuisgebruik. Beschikbaarheid: In voorraad. Voorkom gladheid met dit strooizout. Hou het voetpad op je oprit ijsvrij en strooi preventief.


Dit product is niet geschikt voor menselijke consumptie. Het landbouw zout kenmerkt zich door het directe en ook langdurige effect op het wegdek tuinpad terras of oprijlaan. De beste kwaliteit strooizout voor de laagste prijs!


Slim online besteld en eenvoudig afgeleverd. Het Alkboel strooizout zit verpakt in handige zakken van kgs. Online bestellen van Sale producten. Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24.


Verkrijgbaar per zak of pallet. Bij afnamen van een pallet strooizout ontvangt u een aantrekkelijke korting. Ons strooizout 25kg zak is leverbaar uit voorraad. In de wintertijden heeft u natuurlijk te maken met sneeuw.


U kunt de sneeuwperiode voor zijn door uw eigen strooizout in huis te nemen. De gladheid heeft nu ook in het Noordelijke deel van Nederland toegeslagen. Uw strooitzout kg koopt u goedkoop bij Warentuin!


Dit betreft een staffel actie.

Bij aankoop van zakken is de prijs €4. Zorg voor voldoende strooizout tijdens de winter maanden. In het afgelopen winterseizoen was er, net als de voorgaande jaren, een enorme run op strooizout.


Wij leveren ook verschillende zout strooiers. Je kan SAFE ROAD SALT strooizout zowel preventief als curatief gebruiken bij temperaturen tot -12°C. PrijsDit e-mailadres wordt . Snel- en langwerkend strooizout t. Zakken strooizout kg Grote hoeveelheid. De strooizout kg van het merk Forever kan op voorhand gestrooid worden en belet ijsvorming.


Gebruik strooizout preventief voor een maximaal resultaat. Ook te gebruiken in combinatie met onze strooiwagens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.