tisdag 21 april 2020

Strijkijzersnoer met fitting

De SnakeBis met oranje viscose TMstrijkijzersnoer is de ideale oplossing als je je eigen tafellamp wilt produceren of van een oude lamp het snoer en de . Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer , dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan. Fitting Ezwart glad met trekschakelaar oranje. Kies de kleur en het patroon van het snoer , bepaal de lengte die je nodig hebt en laat dit.


In de fittingen passen lichtbronnen met een grote fitting (E27).

Gratis bezorgd vanaf €200. Voor uur bestel morgen in huis! De fitting wordt exclusief trekontlaster en snoer geleverd. Snoerboer heeft het grootste. Deze kan je er nog zelf bij.


Kies gewoon de fitting en snoer die het beste bij jouw lamp passen en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk opgestuurd krijgt. Hoogwaardig afgewerkte Hanglamp voor een unieke vintage look. Bekabeld met een ouderwets grijs .

Wij hebben ook veel LED lampen welke hier perfect. In deze instructie video laten we zien hoe u een fitting vastmaakt aan een strijkijzersnoer. Strijkijzersnoer met fitting.


Bij ons vind je alle onderdelen die je nodig hebt om je lamp te ontwerpen. Van strijkijzersnoeren, fittingen, plafondkapjes, Calex lampen t. Wij beschikken over een groot assortiment fittingen. Bestel online uw fitting voor 22.


Eerst beslis je wat de lengte van het snoer moet zijn, daarna kies je de fitting en tot slot de lichtbron. Hoe je de lamp ophangt is helemaal aan jou. Zo heb je je lamp snel gemaakt of gerepareerd. Op zoek naar een mooie koperkleurige fitting ? Scandinavisch of klassiek interieur en kan gecombineerd worden met al ons strijkijzersnoer. Muuto ELED Hanglamp Geel.


Met losse lamp onderdelen zoals strijkijzersnoer , plafondkapje, fitting en lichtbron uit de collectie home sweet home creëer je helemaal zelf je nieuwe hanglamp . Helemaal in de stijl van nu. Dit elektra snoer met fitting van housedoctor.

Hier kan je zoveel leuks mee doen! Ergens om heen slaan of winden, ophangen aan . Een fitting is nodig om je lamp aan de snoer te koppelen, echter is een fitting veel meer dan alleen een technische koppeling tussen lamp en snoer. Dit strijkijzersnoer zwart met fitting van House Doctor is meter lang.


Combineer naar wens met een lampenkap naar keuze. Maak je eigen hanglamp, tafellamp, lamp. Hang je lamp op aan een snoer , zonder kap.


Het is mogelijk om het strijkijzersnoer kabel te gebruiken . Zwart wit textielkabel of strijkijzersnoer van House Doctor met normale fitting. Stel zelf uw eigen hanglamp samen, strijkijzersnoer , fitting en lichtbron naar keuze.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.