torsdag 23 april 2020

Rvs plantenbakken op maat

Rvs plantenbak op maat direct online bestellen in diverse soorten rvs, diktes en afwerkingen als gla k3geslepen, geborsteld en (of traans) traanplaat. RVS bloembakken en plantenbakken worden door Gardinox op maat gemaakt. Je plantenbak op maat bij polyesterplantenbakken.


Mail ons direct uw aanvraag. Aanpassen in hoogte is kosteloos.

Zador levert plantenbakken van staalplaat, RVS of cortenstaal. De bloembakken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig RVS en hebben isolatie aan de binnenzijde . De rvs plantenbakken op maat zijn mooi vormgegeven en in diverse oppervlakte afwerkingen te leveren. Bijna elke afmeting is mogelijk. RVS plantenbakken op maat , worden door ons in eigen productie vervaardigd.


Vraag naar de mogelijkheden. Heeft u een plantenbak op maat nodig? Bel voor info of vrijblijvende offerte.

Nieuw bij Gadero is onze plantenbakken-op-maat service. De bakken worden gemonteerd met hoogwaardige RVS schroeven van Wovar. Dan kan een plantenbak ook voor je op maat gemaakt worden.


Plantenbakken van RVS hebben net als het cortenstaal een mooie uitstraling, alleen RVS is . Een van de bestaande ontwerpen of uw eigen ontwerp. WALFiLii maakt uw plantenbakken op maat. Kleur zwart met zilverkleur afgewerkt.


Het is ook mogelijk om een douglas plantenbak op maat te bestellen. RvS Kunstof bloembak bloempot moet weg €5-. Zit hier uw maat niet tussen dan bent u op het juiste adres bij maatwerk plantenbakken. De sterkte van CorTen staal is vergelijkbaar met RVS.


Finish geborsteld of door ons bewerkt in een andere finish. Zoals FSC- gecertificeerd hout, thermisch verzinkt staal tot steen en RVS. Wilt u liever een plantenbak op maat ? Neem dan contact op met een projectadviseur . Wij leveren rvs plantenbakken en bloembakken in elke gewenste afmeting.

Contacteer ons en wij bezorgen u een offerte op maat. Roestvrij Staal ( RVS ) of Aluminium. De Jong Staal produceert al uw wensen op maat.


Naast zink, kunnen wij verschillende plantenbakken ook in aluminium, RVS of kunststof . De mogelijkheden zijn oneindig. Materialen: Staal, RVS , Cortenstaal, Aluminium. Pure Round plantenbak wit - Maat 30. Mica Decorations - pot rond joe maat in ch28. Gabion plantenbak staal 360x90xcm.


RVS Plantenbakken, op maat naar uw wensen vervaardig bel of mail voor offerte of informatie. Maak uw tuin nog persoonlijker met een bloembak op maat ! Polyester - CorTen staal - RVS - Aluminium - Hardhout FSC - Polymeerbeton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.