måndag 20 april 2020

Rubberen matten op rol

Rubberen matten op rol

Dan kunt u de rubber mat eenvoudig zelf op maat snijden met een scherp mes. Deze rubbermat bestaat voor 1 uit rubber en kan tevens dienen als antislipmat. Al onze rubbermatten zijn te gebruiken als antislipmat en geschikt voor. Wij hebben verschillende kwaliteiten rubber die we als rubber matten op rol of van de rol gesneden kunnen leveren.


Rubberen matten op rol

Dit soort rubber heeft verschillende . Het bestellen van een complete rol kan natuurlijk ook en is voordeliger. Zware rubberen matten op rol. Vind rubber mat op Marktplaats. Toepassing: voor de klassieke toepassingen zoals lopers, matten , trapprofielen voorzien van antislip structuren of structuren die de slijtage verminderen.


Bestel uw rubbermat online, ook vanaf rol in diverse breedtes. Hamat rubbermatten met korting. Wij versturen door heel Nederland. Deze loper is gemaakt in rubber en is voorzien van lijnen. Treeplankrubber, noppenplaat, geribbeld vloerrubber voor bedrijven en particulier online te bestellen.


Rubberen matten op rol

Ideaal voor het beschermen van vloeren in fabrieken, magazijnen of voor elk ander industrieel gebruik. Antislip rubbermat met fijne ribbels - smalle groeven, rol van meter. Rubber mat op maat gesneden vanaf rol. Uitstekende slip- en slijtvastheid.


Geschikt voor algemene toepassingen zoals . Onze hoogwaardige rubbermatten op rol zijn geschikt als fitnessvloer of sportvloer voor grote oppervlakten. Kies voor optimale demping en bescherming. Noddevelt biedt een breed assortiment rubber matten. De rubber rolmat kan ook gebruikt worden als stappad. Tevens hebben wij rubber matten op rol en kunnen wij op maat snijden.


Voor bedrijf of particulier, rubbermatten en lopers vanaf rol gesneden op elke maat, gemakkelijk schoon te maken en antislip. Wij bieden rubber matten in . Doeltreffende opvang van vloeistoffen en gemakkelijke reiniging dankzij het visgraatmotief. Bestand tegen aangelengde zuren en alkalische oplossingen. Geen nat optrekken meer, geen onedierte, makkelijk uit te halen.


Ook geschikt voor kuilrenovatie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.