torsdag 3 oktober 2019

Oplassen slijtvaste lagen

Het oplassen van slijtvaste lagen is een economische manier om de levensduur en de efficiency van de meest slijtende onderdelen te verbeteren. Draaien Zowel conventioneel als computergestuurd (CNC). Conventioneel maximaal met een diameter van 6mm en een lengte van 3. Naast verspanende bewerkingen zijn er twee basistechnieken: thermisch spuiten en oplassen van slijtvaste lagen.


Hier vind je de elektroden voor het oplassen van slijtvaste lagen. Deze elektroden maken het mogelijk om (zoals de naam al weggeeft) extra slijtvaste lagen op .

Maar ook grotere (machine) delen kunnen door ons van slijtvaste lagen. Chemische samenstelling (richtwaarden) in. Elektrode lassen van slijtvaste lagen ( Oplassen en repareren) - Laselektroden kopen doet u op Industore.


Wij kunnen slijtvaste lagen oplassen op de materiaalgroepen en 6. Oplassen is een afkorting van erop lassen en moet niet verward worden met het. Cladding is gebaseerd op het oplassen van een materiaal met wezenlijk andere eigenschappen dan. OP-lassen kan ook worden gebruikt voor het oplassen van een slijtvaste cladlaag. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van (sinter)band .

Speciale aandachtspunten bij het oplassen. In drukvaten is de corrosiebestendigheid bijvoorbeeld van groot belang. Bij oplassen van meerdere lagen , is bufferen vereist met b. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van slijtvaste lagen op slijtage.


Basische electrode voor het oplassen van zeer slijtvaste lagen. Rutiel-basische oplaselektrode voor het (her) opbouwen en oplassen in alle posities. Author: Horst-Peter Dören, K. Parent Title (nld):, Metaal en Kunststof: MK. Universeel weekblad voor fabriek en . Het opgestarte project “Laseroplassen van slijtvaste lagen ” heeft. Titel artikel, Nieuwe methode voor oplassen van slijtvaste lagen.


Tijdschrifttitel, Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, . Plasma Transferred Arc (PTA) lassen om sterkere, slijtvaste of corrosiebestendige lagen te verkrijgen (hardfacing of cladding). KPC is specialist in het oplassen van slijtvaste lagen middels het MIG-lasproces, waarbij voor specifieke toepassingen hardheden tot HRC worden bereikt. Hard ( slijtvast ) oplassen van Nihard in de cement industrie. Na jarenlange testen met diverse samenstellingen was er eindelijk de oplas draad voor het oplassen.


Slijtvaste lagen op on- en laaggelegeerde.

Een belangrijke innovatie is de PTA lasrobot waarmee we werken. Deze lasrobot levert een ideale oplossing voor het oplassen van slijtvaste lagen op basis van . Op het gebied van het aanbrengen van harde lagen kunnen wij oplassingen. Eveneens geschikt voor het oplassen van slijtvaste lagen. Oplassen van corrosievaste en slijtvaste lagen en Thermisch spuiten.


Uitstekende mechanische eigenschappen en een zeer hoge weerstand tegen warmscheuren. Materiaal op maat brengen voor toepassen slijtvaste lagen. Lincoln Electric is toepasbaar voor een groot aantal Hardfacingtoepassingen en wordt vooral gewaardeerd voor zijn uitstekend lasgedrag met moeilijk .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.