tisdag 8 oktober 2019

Omsnoeringsapparaat

Een omsnoeringsapparaat , voor flexibel omsnoeren van uw goederen op verschillende plaatsen en voor producten met verschillende afmetingen. Kijk verder op onze nieuwe website! Kunststofband omsnoeringsapparaat. De omsnoeringsapparaten die worden . Koop eenvoudig uw omsnoeringsapparaat online bij Profipack Verpakkingsmaterialen!


Deze Zapak bandspanner is voorzien een hoogwaardige Li-ion Accu met oplader en spant, last en snijdt moeiteloos uw PP.

Omsnoeringsapparaat Zapak ZP93. We onderscheiden types manuele omsnoeringsapparaten voor staalband: 1) MET sluitzegel: na het omsnoeren wordt een sluitzegel . Bent u op zoek naar een omsnoeringsapparaat om het verpakkingsproces binnen uw bedrijf te verbeteren? Bij Vermeulen Ingenieursbureau bent u aan het. Dit apparaat is gemakkelijk te hanteren omdat het zegelen, afsnijden en spannen van het.


Handmatig omsnoeringsapparaat met één handgreep voor spannen, lassen en sluiten. Handomsnoeringsapparaat voor lichte toepassingen. Eigenschappen van het kunststofband omsnoeringsapparaat.


Dit omsnoeringsapparaat of zegelspanner is geschikt voor PP ban PET band en composietband.

Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Een professioneel omsnoeringsapparaat bestelt u snel en eenvoudig in de webshop van Fixpack Verpakkingstechniek. Wij hebben regelmatig speciale acties . Accu- omsnoeringsapparaat LS-ZP 93.


Bestel online een draadloos omsnoeringsapparaat met een oplaadbare batterij met grote autonomie en omsnoer zowel verticaal als horizontaal. Dozen, kratten en lengtes materiaal bundelen doe je met een omsnoeringsapparaat. Inclusief: staalband en afsluittang.


Accu voor het omsnoeringsapparaat CS-280. De CS-2is een lichtgewicht omsnoeringsapparaat. See what people are saying and join the conversation.


Bundelband voor halfautomatisch omsnoeringsapparaat BASIC. Staalband- omsnoeringsapparaat. Meld u hieronder dan direct aan. Wilt u een ERIKS account, maar . Innovatief, intelligent en intuïtief . Batterij-aangedreven omsnoeringsapparaat voor kunststofban Orgapack OR-T 450.


De OR-T 450: voor zware toepassingen. Kenmerken: zegelloos staalband omsnoeringsapparaat voor normaal staalband tot 8mm traploos instelbaar apparaat kan zowel horizontaal als verticaal .

Masterline 490P: Zeer snel, ergonomisch en rendabel. Voor meer informatie vraag een offerte aan. Optimaal voor eenhandgebruik. De nieuwe vervanger van de zeer succesvolle 480.


Hoog bedieningscomfort door éénhandbediening. Terug naar Transportmiddelen. Toevoegen aan mijn reservering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.