torsdag 24 oktober 2019

Leifheit vloerwisser profi

Leifheit vloerwisser profi

Even geen zin om de stofzuiger erbij te pakken? Set bestaande uit mopdoekpers Profi en vloermop Profi micro duo met steekhandvat. Het water wordt door de pers zonder . Geen handen meer in vuil water.


Leifheit vloerwisser profi

Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Unsubscribe from edgaras8? Het Profi systeem is perfect voor grote oppervlakken. Set: profi emmer met voetpers, een vloerwisser met deelbare steel en een Profi micro duo doek.


Deze set bestaat uit een Profi emmer met persopzet, vloerwisser met steekhandvat en vloermop . Belastingen en btw inbegrepen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze leifheit profi vloerwisser xl met uitwringpers op wielen isde ideale set voor het dweilen van laminaat,, hout of plavuizenvloer. Maak snel nog even schoon met dit vloerwisapparaat. Het vloerwisapparaat heeft een brede wisser van 42cm en een flexibele steel . Voor de perfecte reiniging van stenen- en tegelvloeren is de vloerdoek cotton plus het meest geschikt.


Leifheit vloerwisser profi

Levering binnen uur met acceptgiro. Prijs is inclusief verzendkosten. Gebruik de code 10KORTING voor €extra korting. Grondig reinigen zonder te bukken of jouw handen nat te maken.


Reinigingsapparatuur mopsystemen Schoonmaakartikelen Facilitaire artikelen. De overtrek kan eenvoudig geplaatst en verwijderd . Picobello static wegwerp stuks. Vloerwisser met microvezelovertrek (nat). Verwijdert vuil en houdt het vast.


Leifheit vloerwisser profi

Ideaal voor stenen vloeren en tegels. Er is geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. Deze is in heel goede staat Nieuwprijs ongeveer euro mag weg voor euro. Antwoord of uitleg: Invullen en lid worden Sante nieuwsbrief om kans te maken. Leifheit Profi XL-set vloerwisser en wateremmer. Vergelijk meer Vloerreiniger . De wisselhoes Profi Extra Soft is ideaal voor alle soorten parket en andere delicate vloeren.


Shop with confidence on eBay!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.