torsdag 17 oktober 2019

Lamellenstop rond

Bijzonderheden, - Met ribben. Voordelen, - Eenvoudig te installeren. Toepassingsgebie - Voor het afdoppen van buizen - Beschermt tegen scherpe randen . Insteekdop rond zwart met vilt.


Lamellenstop rond

Toon productenkeyboard_arrow_right. Tevens kan de kleur veranderen en kan het bros worden na blootstelling aan direct zonlicht. Productinformatie De inslagdop, omdop of insteekdop is verkrijgbaar in vierkant, rechthoek en rond. Ze zijn voorzien van horizontale lamellen rondom voor . Kunststof ronde insteekdoppen. Snelle levering en per stuk te bestellen!


Leverbaar in verschillende afmetingen. Inslagdop rond 100mm productfoto . Meubeldoppen Rond PE insteek : U vindt hier een overzicht van de meest populaire afmetingen in Europese metrische maten en de Engelse inchmaten. Zwarte ronde meubeldop van kunststof, geschikt voor buis met een diameter van 42.


Lamellenstop rond

Deze kunststof lamellenstop zorgt voor een nette en strakke . Vandaag voor 17: bestel morgen in huis! U kunt hier een account aanvragen. Uitwendige buisdiameter (mm). Set van insteekdoppen rond zwart kunststof Voor buis met mm diameter buitenmaat.


Onderkant dop diameter mm. Diverse, Afdichtstoppen, insteekdop rond Topkwaliteit, Grootste assortiment, direct uit de fabriek. Deze doppen zijn zeer geschikt ter . Zwarte Pijpstop van polyethyleen (Ld-PE) of PVC. Lamellenstop van polyethyleen (Ld-PE).


Lamellenstop rond

De vermelde prijs is per stuks. Selecteer de gewenste insteekdop ( Rond ). Wees de eerste om dit product te waarderen. Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.


Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de . Groothandel in onderdelen voor Patientenliften, rolstoelen en scootmobielen. INSTEEKDOP ZWART ROND MM. Afwijkende maten zijn mogelijk, . Maat is buitendiameter buis. Ronde buisstop Soepele kwaliteit.


Lamellenstop rond

Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je . KARWEI meubeldop rond wit mm (stuks).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.