tisdag 15 oktober 2019

Ladders altrex

Bekijk het complete Altrex assortiment en vind het product dat bij je past! Vanwege zijn ontwerp, toepassing en mogelijkheden. Voor elke klus, van doe-het-zelf tot professioneel, is er dan ook een . Trappen, ladders en steigers.


Koop of Verkoop altrex op Marktplaats.

Altrex staat bekend om veiligheid en veelzijdigheid. Met de verschillende varianten ladders die Altrex. Veilig op hoogte werken met een ladder of trap van Altrex. De Altrex All Round ladder 3xis zeer licht en perfect geschikt voor klussen in en rond het huis.


De ladder is voorzien van de Altrex Rode Sport, die de . Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of .

Een ladder van lichtgewicht tot professionele telescopische ladders , bestel je eenvoudig en snel online bij. Altrex Telescoopladder Smart Up Easy (treeds ). Deze ladders bestelt u eenvoudig in de webshop van KWINT. Ga dan naar: Altrex Double Decker huishoudtrap 5. Extra stacomfort door mm diep horizontaal stavlak van de unieke Altrex.


Opsteekhaak met veiligheidspal voorkomt ongewild inschuiven van de ladder. Deze Altrex allround reformladder is een musthave voor elke slimme klusser. Hij is licht in gewicht en erg stabiel door de bijzondere bevestiging van de sporten. Altijd extra voordelig en snel geleverd.


Uw specialist voor veilig werken! Altrex ladders zijn van een hoogwaardige kwaliteit. ALTREX LADDER POOTDOP MOUNTER STABILITEITSBALK. ALTREX MOUNTER SPREIDSTAND BEVEILIGINGS BORGRING.


Twee ladders van Altrex zijn door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop. Altrex Nokhaak laddersBeschrijvingDe nokhaak is een handig hulpmiddel wanneer je met een ladder op een hellend dak werkt.

ALTREX Atlantis Professionele reformladder 3xtreden. ALTREX Professionele basismodule rolsteiger RS 44-Tower. Topkwaliteit ladders en klimmateriaal van Altrex koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen. Vrijwel alle Altrex artikelen zijn direct uit voorraad . Veilig werken op hoogte doe je met gekeurde klim-materialen van Altrex of APW. Scherpe prijzen en duidelijke omschrijving per ladder of huishoudtrap.


Aan Verlanglijst toevoegen. Met behulp van onderstaande tabel vind je heel gemakkelijk het bijbehorende artikelnummer. Bestel eenvoudig en snel de beste ladders , trappen en steigers bij Zamro. ALTREX Huishoudtrap dubbele trede - treden hoge kniebeugel - DOUBLE . Model reform- ladder , 3-delig. Te gebruiken als reformladder, opsteek(schuif) ladder en vrijstaand.


Bestel Altrex online bij Workmanstore. Ladder voor de Doe-Het-Zelver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.