fredag 20 september 2019

Lastafels siegmund

Lastafels siegmund

Lastafels diverse maten en uitvoeringen met het systeem, prijs vanaf. De lastafels zijn seriematig met schaalverdeling uitgevoerd. Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de nieuwste actiefolder of neem contact met. Deze opspantafels hebben een horizontaal en verticaal gatenpatroon. Koop je bij ons een product, dan ontvang je supergoede service.


Lastafels siegmund

Ook advies over lassen en over de apparatuur krijg je erbij. De opspantafel Professional Extreme 850heeft een rechtlijnig gatenpatroon. Siegmund lastafels mm (8). P 16mm 2x8m Op aanvraag . De zijkanten van de tafel zijn voorzien van een diagonaal ga.


De Slastafels staan voor de bekende Duitse degelijkheid waardoor de beste kwaliteit kan worden . Een stevige werkbank en lastafel op ertalon wielen met rem. Uiteraard zeer gemakkelijk in gebruik en zeer stabiel en sterk. Optioneel zijn ook wielen verkrijgbaar om er een mobiele lastafel van te maken. Bdmujdcu9u GfZoProof Cxlvknlldhlpx Cgn meer. Aktie aanbiedingen compleet met spanklemmen, bouten, aanslagen, winkelhaken en handwiel.


Lastafels siegmund

Voorraadstatus: Op dit moment niet voorradig. Geïntegreerde koelmiddeltank met flexibele slang. SYSTEM MOCOWANIA I SPAWANIA. STOŁY SIEGMUND PROFESSIONAL EXTREME 8.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.