torsdag 12 september 2019

Konijnenhok lades

Konijnenhok lades

Grootste collectie konijnenhokken, beste kwaliteit! Konijnenhok met ren, of zonder ren? Een hok voor uw dier, vindt u bij GrootPlezier! Houten konijnenhok voor buiten met drie deuren van hout. Voor dubbele konijnenhokken ben je aan het juiste adres.


Konijnenhok lades

Vandaag bestellen dan heb je hem morgen in huis. Ruim konijnenhok met twee verdiepingen. Het konijnenhok is voorzien van twee diepe lades , openslaande deuren en anti -knaagstrips. De rennen zijn ook beide voorzien van een ruime toegangsdeur . Hoewel elk konijnenhok reeds voorzien is van een transparante of gekleurde laag beits dient u het hok ook nog een keer extra te beitsen. Woodland Nachthok Driehoek Cottage.


Bekijk ons aanbod konijnenhokken tegen zeer voordelige prijzen. Dit konijnenhok biedt uw konijn(en) lekker veel ruimte. Daarbij is dit hok gemakkelijk schoon te maken d. Mijn vriendin vond het tijd worden om het oude konijnenhok te verkopen en een mooi nieuw hok te bouwen. Nu ben ik druk bezig om een . Al onze konijnenhokken zijn vervaardigd uit dennenhout, ook wel sparrenhout genoemd.


Konijnenhok lades

Dit vanwege zijn aangename houteigenschappen en natuurlijke . Een klein vraagje: we hebben een mooi groot konijnenhok voor buiten, maar het is oud. Het houtwerk is nog in prima staat, maar de . Voor elk konijn een passend model,29€ verzendkostenvrij! Luxueus konijnenhok met twee schuiflades. Eenvoudig schoon te maken konijnenhok door handige schuiflade. Gebruik was of vaseline voor de bewegende delen zoals lades en schuifpanelen.


Met metalen lades delig waarvan met rooster. Inclusief loopplanken en uitschuifbare lades. Een stevig houten konijnenhok met groen waterafstotend dak. De deurtjes zijn makkelijk . Hierdoor kan je ten alle tijden bij je . De bovenverdieping heeft een apart nachthok en het deurtje is voorzien van plexiglas. Deze kunnen ook op maat gemaakt worden.


Het hok bevat uitschuifbare lades voor gemakkelijke reiniging en het dak is . Door de metale, uitneembare lades tussen de etages is het hok gemakkelijk . Drie deurtjes aan de voorkant met een extra diepe kunststof lades. Deze houten kooi is perfect voor kleine . Twee kunststof lades voor makklelijk schoonmaken - Hoogwaardig . Door de uitschuifbare lades is het hok ook eenvoudig schoon te maken. Door een uitneembaar paneel in de linker zijwand van het hok . Wel willen we in het nieuwe hok van die kunststof lades , om het schoonmaken makkelijker te maken, weten jullie waar je zoiets kan halen of . Hij droomt van een konijnenhok dat in brand staat en van water dat nergens te.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.