måndag 26 augusti 2019

Lepelplant

De officiële naam van de Lepelplant , Spathiphyllum, is afgeleid van de Griekse woorden voor kolfschede en blad. De plant krijgt sinds een paar jaar extra . Deze plant valt onder het assortiment van Air so . Lepelplant (Spathiphyllum) is een geslacht uit de aronskelkfamilie (Araceae). Het geslacht is onder te verdelen in soorten, waarvan een aantal gebruikt wordt .

Deze kamerplant komt uit de oevers van de Amazone van Zuid-Amerika. Mooie luchtzuiveraar met vrolijke vlaggetjes. Stijlvol donkergroen blad met daarboven stralende witte vaantjes en nog een zorgzaam en . De lepelplant is een Zuid-Amerikaanse plant uit de familie van de aronskelken.


Zijn maagdelijk witte bloemenkelken zijn echte eyecatchers. Toch kent de bloeiwijze van beide aronskelken belangrijke verschillen. Kan jouw interieur wel een frisse touch gebruiken?

Creëer een living wall met de Lepelplant oftewel. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Haar witte schutbladeren steken fel af tegen de donkere achtergrond van het tropische regenwou waar de lichtgiftige lepelplant van nature groeit.


Spathyphyllum ( Lepelplant ) - Bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Tilburg en Breda, kunt u terecht voor Gardena tuingereedschap, Elho Pure . Vertalingen Lepelplant NLES. Voorbeeldzinnen met ` Lepelplant `. Hij is populairder dan ooit, deze prachtige aronskelkachtige. Het is een makkelijke kamerplant en bloeit constant.


De bladeren van de Spapthiphyllum zijn fris, glanzend groen. Vind lepelplant op Marktplaats. Zo is het een van de meest luchtzuiverende . Spathiphyllum Claudius - Lepelplant ↕ 70cm - Koop je Veilig en Vertrouwd bij Groeneparadijs.


De bloemen blijven vaak wekenlang en . De Lepelplant wordt gekenmerkt door haar langwerpige bladeren en bloemen. Al jaren absolute favoriet onder plantenouders en niet . Planten als huisdecoratie zijn wat sieraden zijn .

Kies een plek voor je lepelplant. Lepelplanten komen oorspronkelijk uit hete, vochtige, schaduwrijke tropische regenwouden. De moderne, klassieke lepelplant vormt statige bloemen en volop blad. De Pearl Cupido of Lepelplant is een prachtige, groene plant. Dat vieren we met de Lepelplant , Woonplant van de maand juni.


Deze veerkrachtige groen-witte verschijning, ook bekend als . Met haar groene, glimmende bladeren, roomwitte aar en spits schutblad is de lepelplant , ook gekend als Spathiphyllum, een echte beauty. Maak zelf een prachtige plantenbak gevuld met planten. Wilt u het in laten pakken of . Tropische waterliefhebber: de lepelplant of Spatiphyllum. Deze knappe Spatiphyllum pakt uit met frisse groene bladeren en witte druppelvormige bloemen.


Hoe moet je ze verzorgen, waar kun je ze kopen en waar moet je dan op . Een mooie en gemakkelijke kamerplant die weinig licht nodig heeft, maar wel veel vocht. Doet het het best op een koele plek in de schaduw.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.