måndag 19 augusti 2019

Laptop hållare

Praktisk, avtagbar hållare för din bärbara dator. Kan ställas in på olika höjder och vinklar, vilket garanterar dig en mycket bättre kroppshållning. Laptophållare för både PC och Mac. CPU hållare, datorhållare, för montering under skrivbord.


Denna laptop - hållare är perfekt för dig som vill frigöra lite extra skrivbordsyta när du inte använder din laptop eller har den kopplad till en extern skärm. BakkerElkhuizen Ergo-Q 2laptophållare.

Alltid fri frakt och års garanti! Hållaren monteras under skrivbordet. Smart produkt framtagen för mindre stationära datorer och laptops. Kan med fördel monteras utan glidskena. Produkten kan efterjusteras.


Vinklings-och roterbar hållare för laptop med eller utandockningsstation med glidskena längd 40cm och distanser. Roterbar 360° , samt kan fällas 90° för maximalt platsbesparing. Kombinerad laptop - och manushållare med olika höjdinställningar.

Superlätt, helt ihopfällbar och ultramobil design gör att hållaren enkelt får plats i fodralet till. Tar minimalt med plats och stör ej benutrymmet. Passar både laptops och mindre . Söker du laptophållare till din dator? Här finns en mängd laptophållare til ditt kontor, till exempel Twist-IT. En dokumenthållare och stativ till laptop som är så litet och tunt att du alltid kan ha det med dig i ditt mobila kontor.


LiftLap är roterbar 360° och fällbar. De som arbetar mycket vid sin laptop upplever att de ofta får ont i nacken och skuldrorna. Det beror på att skärmen kommer alldeles för långt ner, och för nära . M Vertical Notebook Riser LX550. Bakker Elkhuizen Flex Top 2Notebook Stand . Bli först med att betygsätta. Hos oss du får alltid leveranser på 1-2 . Ordning och reda i nya och befintliga skåp blir det med dessa hållare.


Sök laptop - hållare på kartan. Valsad plattrörskonstruktion med hylla i anodiserad aluminium. Ståskrivbord i massivt trä med plats för laptop , laddare, kalender, post och nycklar.

Funkar för film i sängen, att ta med på resor, eller för att jobba i soffan. Om du gör en hel del arbete på väg, vet du hur obekvämt det är att använda en bärbar dator i bilen. Sitter den bärbara datorn på passagerarsätet är inte en bra . Nu står Dreamhack för dörren, och när man ska spendera ~timmar i en bil, så vill man ju roa sig med lite mer saker än bara . Bekväm och portabel lösning. Upp till lägre pris på Reservdelar Biltillbehör hos Skruvat. Fritt luftflöde gör att din laptop inte blir för varm.


Ger stor valfrihet för positionen under. En smart produkt framtagen för laptops men som även fungerar till mindre stationära datorer. Ergonopus, TwistIT hållare för laptop.


En praktisk och prisvärd laptop - hållare som fungerar utmärkt tillsammans med en dockningsstation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.