onsdag 28 augusti 2019

Kruiwagen 170 liter

Grote kunststof kruiwagenbak 1liter. Stalkruiwagen voor vervoer van hooi, stro, mest etc. Fort kruiwagen voor stal of boerderij, 1liter inhou gegalvaniseerd frame. Zeer stevige PE bak met onderstel vuurverzinkt.


Kruiwagen ideaal voor tuin- en landbouw.

Handige kip- en steunbeugels. L, PE bak diep, onderstel vuurverzinkt, kip- en steunbeugel, slijtplaatjes, wiel, PP velg, ply. Ik heb een paar kruiwagens kunnen kopen op een veiling. Ze zijn nieuw NOOIT gebruikt.


In de winkel kosten ze veel meer ( rond de 175€ ) Je kan ze. PROMO tuinkruiwagen 1Liter wiel NIEUW 170L - HDPE bak - onderstel vuurverzinkt - slijtplaatjes - PP velg - ply. Voor extra stabiliteit is de kruiwagen voorzien van wielen.


Fort stalkruiwagen met wiel en extra grote inhoud van 1liter.

De kruiwagen heeft een laadvermogen van 170Kg en een capaciteit van liter. Bij deze uitvoering is de luchtband vervangen voor een massieve ban zoals . Homra kruiwagen gegalvaniseerd liter - 120kg. Een stevige en duurzame kruiwagen voor gebruik in de tuin en om het huis. Geschikt voor bladeren, gras, zand en allerlei andere materialen.


Professionele kunststof kruiwagen met inhoud van 1liter. Het maximale gewicht waar de kruiwagen geschikt voor is, is maar liefst 2kilo! Het onderstel is verzinkt en de kruiwagen is uitgerust met een tubeless 2PLY luchtband en een velg van polypropyleen. Kuiper Koekange, levert u een PEV 1liter kruiwagen. Kom naar Koekange, vlakbij Meppel, Hoogeveen, Assen en Zwolle.


KRUIWAGEN 1LITER MET POLY BAK OP WIEL. Stabiele tweewielige stalkruiwagen met een extra grote inhoud van 1liter. Deze kruiwagen is uitermate geschiktvoor in de grotere tuin, manege . De Fort PEV- 1is uitgerust met een grote kunststof bak van 1liter , hierdoor is de kruiwagen uitermate geschikt voor het vervoeren van mest of tuinafval.


Stabiele kruiwagen voor vrijwel alle klussen op de werkplaats, in de tuin en om het huis. Deze extra grote maïskruiwagen beschikt over een polyethyleen bak met een inhoud van maar liefst 1liter !

De extra stevige wielen zorgen ervoor dat u uw. Band ply band blokprofiel. Wiel stalen velg op kogellagers. Een perfecte kruiwagen voor snoeiwerk en all-round tuin- en boomverzorging. Licht wendbaar en robuust met enkel of dubbel wiel . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Tuinkruiwagen Bak HDPE PP velg. De elektrische kruiwagen kiept eveneens de bak mechanisch leeg, zodat ook deze tilhandeling komt te vervallen. Opzoek naar een grote kruiwagen om snel een grote lading te vervoeren? Bekijk alle modellen online, ontdek ook dat de 3en 5liter versie gekanteld kan worden.


Dit is ideaal bij het lossen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.