onsdag 22 maj 2019

Houten exportkisten

Pallet Plaza Almere met de grootste. Export kisten en houten kisten in standaard maten maar ook op maakt gemaakt. Bij zowel onze standaard kisten als de maat kisten wordt rekening gehouden . Dit zijn sterke houten kisten die u in een handomdraai opzet en veilig afsluit met een deksel. Deze exportkisten en palletkisten voldoen aan de ISPM15-norm, .

Exportpallets produceerd houten exportkisten op maat voor overzee of vliegtuig transportkisten opslagkisten op maat kisten en kratten Eigen productie aan . Ook is het mogelijk om op locatie uw export producten te . In de regel kennen we twee uitvoeringen: Vurenhouten exportkisten en. PEFC, wereldwijd het grootste keurmerk voor hout en papier. Al onze houten exportkisten zijn ISPM gecertificeerd wat betekent dat we . U weet immers niet hoe hardhandig men omgaat met uw vracht.


De kisten moeten geschikt zijn voor. Denk hierbij aan houten exportkisten , palletdozen van golfkarton, geïntegreerde pallets en andere.

De palletdoos X-ply is het alternatief voor een houten kist. Dit hout voldoet aan de ISMP15-norm. Hierdoor kunnen onze exportkisten naar ieder gewenst land worden geëxporteerd. Om dit te kunnen controleren zijn wij . De houten kisten van Readybox zijn ideaal voor verpakking van klein en groot materiaal,.


Zeewaardige exportkisten , maritieme verpakking, kratten, SEI norm. Welkom bij Kloekpallets, bekijk hier onze exportkisten , elke exportkist verkrijgbaar ook maatwerk. Houten exportkisten , kratten en pallets worden veel gebruikt voor transport. Onze houten export kisten zijn uitstekend geschikt voor de verpakking, bescherming en verzending van al uw kwetsbare producten.


Zoekt u een exportkist voor éénmalig of meermalig gebruik? Voor een veilig transport, . Bij Hoekman Houtindustrie B. Indien u veel grote, zware en omvangrijke goederen uitvoert naar het buitenland dan zijn de houten exportkisten en palletkisten van Rajapack de ideale . Hierbij worden de wanden en het deksel uitgevoerd in multiplex. Dorpel Houtproducten is geregistreerd bij de Stichting Markering Houten. ISPM beschrijft de behandeling van houten verpakkingen, opdat . Houten kisten worden gebruikt voor bescherming tijdens het transport van ondeelbare goederen, zoals machines, .

Ga voor maximale bescherming van uw goederen tijdens export of transport. Verpak ze in houten kisten, exportkisten en palletkisten van Rajapack. Onze duurzame houten kisten worden in veel gevallen gebruikt voor export. Kisten voor export dienen aan bepaalde wetgeving te voldoen.


Exportkist 120×HT geschikt voor export buiten europa. Efficiënt exporteren van goederen met houten exportkisten. Veilig en efficiënt verpakken is met Readybox eenvoudig en veilig te verkrijgen. Industriële houten kisten bieden nog steeds de hoogst mogelijke bescherming aan u. Wij gebruiken HT, ISPM hout dat garant staat voor wereldwijd transport. Een kist is een gesloten verpakking van hout en biedt optimale bescherming aan uw.


Als specialist op het gebied van pallets en kisten mogen de export kisten. No-Nail Boxes: de specialist van houten transportkisten voor de industrie. Onze opvouwbare kisten in multiplex en staal worden voor het vervoer en opslag door.


Kijk ook eens op onze site van Leyenpackaging. Houten kisten, kratten, exportkisten , transportkist, schilderijkisten, fruitkistjes, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.