måndag 1 april 2019

Sjoroog trailer

Sjoroog trailer

Schaal sjoroog voor uw aanhanger. Onderdelen voor uw trailer en aanhangwagen! Vloerankers zijn geschikt voor het vastzetten van spanbanden en lading in de oplegger of trailer.


Sjoroog trailer

Sjoroog , bindoog of vloeranker voor opleggers. Aanhanger onderdelen en Boottrailer onderdelen. Vanaf € 7- gratis verzending. Ook voor trailer onderdelen en onderdelen voor uw paardentrailer gaat u online naar de aanhangershop, want. Aanhangwagenonderdelen besteld u het eenvoudigst bij Hifimarkt.


Verkoop van diverse onderdelen voor aanhanger, trailer en aanhangwagens. Tail Board Lug (Weld On) - Pin Ø18mm BEKIJK DE SPECIFICATIES. Met de bijgeleverde laskap kan het sjoroog eenvoudig op een trailer gelast worden, of aan boord van een schip of ponton.


De volledige afmetingen bevinden . Gemakkelijk, veilig en snel. Aan buitenkant en binnenkant van uw trailer te bevestigen. Aanlasogen worden vaak gebruikt als sjor-ogen.


Geschikt voor ladingzekering. Beschikbaarheid: In voorraad. Bindoog van Imbema Rhiwa met een hoogte van mm. Trailer Parts blister verpakking.


Sjoroog trailer

Sjor oog, Bindoog, Lading oog, Vloerring, Bind oog, Sjoroog. Alles voor uw aanhanger en trailer. De lading in uw aanhangwagen kunt u gemakkelijk vastzetten met behulp van een spanband. Een spanband (diverse maten), sjoroog of zeiloog bestelt u snel . Gerelateerde artikelenBladercatalogus. Die Bindung Augen und Haken.


TP besteed veel aandacht aan . Omschrijving: Schuifzeil trailer profiel. Bevestigings sjoroog voor kok. Een krachtcomponent in een bepaalde richting is als nu volgt uit de sjormiddelkracht. Rubberboot trailer 1kg draagvermogen. Standaard op alle geremde trailers.


Sjoroog trailer

Zowel in aanhangers, opleggers, trailers als voor particuliere doeleinden. RVS sjoroog inclusief bevestigingsmateriaal. Nano coating enkel as trailer. Sjorbeugel, sjorring, sjoroog.


Vertel het een vriend of vriendin! Nieuwe sjoroog sjorogenafmeting x cm8dandoorsnede binnenkant oog. Wij produceren alle bekende Europese modellen en hebben ons ook gespecialiseerd in het produceren van trailers met Amerikaanse vormgeving en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.