tisdag 16 april 2019

Microchip voerbak

Microchip of RFID- penning gestuurd. Elke voerbak wordt geleverd met één grijs matje, één gewoon grijs bakje en één gesplitst . Dit is met name geschikt voor huishoudens met . Voor 17: uur bestel volgende dag bezorgd! Als uw huisdier het voerbak nadert, wordt zijn microchip of penning gescand.


Speciaal voor Hart voor Dieren testte onze blogster Mariska van Koeverden de nieuwe SureFlap.

Een voerbak die je kat herkent en automatisch opent als de kat wil eten. Om daarna weer hermetisch af te sluiten, zodat andere huisdieren er niet bij kunnen en . De voerbak is ontworpen om te gebruiken in huizen met meerdere huisdieren en ideaal indien men op . Bestel nu zonder verzendkosten. Deze technologie zorgt ervoor dat de voerbak alleen opent als de microchip of . Stop pets overeating and keep prescription food separate. Innovatieve voerbak op microchip.


Regelmatig komt het voor dat wij een kat dieetvoeding voorschrijven.

Indien de betreffende cliënt meerdere . MATJE VOOR DE MICROCHIP VOERBAK ROZE Verkrijgbaar in de kleuren Blauw,Roze,Groen en Grijs. De voerbak opent alleen als de microchip of halsbandpenning van het dier wordt herkend. Op deze manier kan voer worden gescheiden van overige dieren. Op zoek naar SureFeed microchip voerbak ? Centre vétérinaire Coranimo.


SURE FLAP microchip cat flap Nieuw. Gezocht goed werkende sure feed microchip voerbak prijs inclusief verzenden maximaal euro. De surefeed voerbak met deksel reageert namelijk alleen op de chip of RFID Penning van jouw ene . Wit Een revolutie in dieetcontrole.


Voorkomt dat andere dieren van het voer gaan eten. Deze microchip voerbak is ontworpen om uw huisdier te herkennen aan de geïmplanteerde microchip of de SureFlap-penning , waardoor uw . Ideaal voor katten die het . Dierenwinkel XL heeft een ruim assortiment aan voer- en drinkbakken voor uw kat. Van standaardmodellen tot waterfonteinen en voederautomaten.


We hebben katten in huis en kat daarvan krijgt hypoallergeen voer. Voeg wat kleur toe en personaliseer uw voerbak met kommen uit ons kleurrijk.

Bowl set, bakjes en een matje voor de surefeed microchip gestuurde voerbak. Vanaf nu kan je bij ons de voerbak bestellen op microchip ! Er zit ook een penning bij inbegrepen die je aan een halsbandje kan hangen. Surefeed voerbak met microchip - nieuw.


User Manual : Handleiding 7- Welkom bij uw nieuwe voerbak Inhoud Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe voerbak! Voerautomaat met microchip gestuurde toegangscontrole bij meerdere. Deze voerbak is makkelijk te bedienen, waardoor iedereen in staat is om het . De microchip voerbak van SureFeed zorgt ervoor dat jouw kat rustig kan doen met het voer en dat niet een andere kat het op eet.


Dankzij de microchip voerbak kan uw huisdier ongestoord zijn eigen voer opeten. Deze automatische voerbak heeft veel handige opties waarmee je het voeren helemaal kunt afstemmen op jouw kat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.