tisdag 30 april 2019

Houten kratje

Welke kratjes zijn jouw favoriet? Xenos heeft veel houten kratjes en fruitkisten in diverse formaten en kleuren. Je kan ruimte besparen door. Vind houten kratje op Marktplaats.


Laat nu je eigen persoonlijke houten krat ontwerpen of lever zelf een persoonlijke foto aan. Met een leuk en origineel kratje val je op!

Houten kratjes laten printen, dat is origineel en erg mooi! Maak uw houten krat persoonlijk met uw eigen ontwerp of maak een keuze uit onze designs. Dit stoere kratje is een echte musthave voor je WWOO!


Handgemaakt van hout en oersterk! Gooische streekproducten of dranken in te verpakken. XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca- apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. Leuke aanvulling voor je speelgoed keuken of winkel.


Ideaal voor op een transportdrager voorop en kinder fiets.

Levertijd: tot werkdagen. Dit kleine grijze kratje met tekst kunt u gebruiken ter decoratie met bijvoorbeeld plantjes, flessen of vaasjes. Mooi krat dat vervaardigd is van gebruikt hout, waarbij er gewaarborgd is dat . Gratis verzenden en dag levertijd.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! De kratjes zijn gemaakt van geschaafd steigerhout en (ruw) gezaagde plankjes. Decoratief houten kratje met glazen flesjes.


Het hout hebben we een oude look gegeven . Ik heb in totaal dezelfde stuks. Dit lichte groente kratje is licht en mooi voor op de fiets maar ook heel decoratief voor een prieeltje of een etalage. Kleine houten kratjes met tulpen naar keuze en full-colour sleeve naar eigen ontwerp. Vul dit kleine houten kratje met lekkernijen en u heeft een leuk relatiegeschenk. Bekijk nu alle houten relatiegeschenken op de site van Rondomton.


Komkommers, champignons, tomaten en wortels. Een houten kratje met één glas en vier flesjes bier. Het bier wisselt per seizoen. Voorbeeldzinnen met ` houten krat `.

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan . Leuk bloembollengeschenk met bloembollen en houten kratje. Of gewoon een feestje op je terras of balkon? Met dit gele, houten kratje neem je makkelijk drankjes mee. Willex Fietskrat Houten Krat Notenbruin Medium. Deze houten krat wordt netjes in cadeau verpakking verpakt.


Mama Memo champignon Houten groente of fruit kratje om jouw houten groente of fruit in te . De liefhebber van hout, kwaliteit en authenticiteit, watertandt bij dit solide, houten fietskrat (liter) met notenbruine afwerking. De houten kratjes zijn stapelbaar, u kunt deze afsluiten door als laatste een houten kistje te . Het massieve, gebeitste hout en . De combinatie van een fiets met een houten fietskrat oogt mooi en stoer. En met een houten krat neemt u. Verschillende soorten groenten in een krat. De groenten zijn gemaakt van hout. Extra leuk in combinatie met onze fornuisjes en keukenbenodigdheden zoals . Met deze krat maakt u uw klassieke transportfiets helemaal af.


Deze fietskrat is langwerpig en geeft hierdoor een extra klassiek uiterlijk mee aan. Uiteraard ook geschikt voor andere doeleinden. En wat is er nou handiger om oude afgedankte houten kratjes om te toveren tot een handige tafel of opbergkast voor aan de muur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.