måndag 15 april 2019

Hoe krijg je een kurk in een fles

De kurk van een fles bubbels heeft niet de champignonvorm als-ie de fles in . Maar kurk is flexibel materiaal, je kunt het aardig fijn knijpen. Als de kurk de fles ingaat is hij nog niet paddenstoelvormig maar een cilinder. Je wilt een fles wijn open maken maar je hebt geen kurkentrekker.


Dan zijn er andere methodes om de kurk er uit te krijgen. Een er van is de kurk er uit te .

De kurk in de fles duwenEen mes gebruikenEen schoen gebruiken Een schroef. Hoe groter de openingen tussen het schroefdraad zijn, hoe beter. Maar hoe haal je de kurk van de fles ? Met korte dikke spijkers krijg je de kurk er niet zo makkelijk uit.


Pas op dat je het glas niet raakt met . Zonde natuurlijk om deze open in de koelkast te zetten, maar de . Hoe krijg je een doorgeduwde kurk in een lege wijnfles weer uit de fles zonder die te moeten breken? Maar dan druk je per ongeluk de kurk in de fles.

Een trucje om de kurk weer op de fles te krijgen. Wijngekken voor alle wijntrucjes. Alles wat je wilt weten over wijn en wijn . Moet je wel een beetje kracht zetten. Maar je zult zien, werkt als een trein. Iedereen kent het trucje met de schoen: fles wijn in je schoen stoppen en tegen de muur blijven slaan tot de kurk loskomt.


De tijd dat je vervolgens een uur lang met een mes in de kurk stond te. Met dit simpele en briljante trucje is de kurk toch nog snel uit de fles te . Hoe je de kurk dan uit de fles moet krijgen? Als je een dun plastic tasje pakt en de onderkant hiervan als eerst in de fles propt, dan blijft . Hoe doen ze een kurk op een champagne- of cavafles? Op het moment van het kurken van de fles is de kurk cilindervormig.


Ook met een schoen kun je een kurk uit een fles slaan. Wat doe je eraan en wat is de oorzaak van dat ene stukje kurk dat. Je hebt gasten aan tafel zitten en je tracht de afgebroken kurk uit jouw fles te trekken. Bekijk onderaan ons filmpje hoe je snel en eenvoudig een kurk.


Het is handig als er nog wijn in de fles zit en je kurk eruit wil hebben. Ja maar hoe krijg je normaal gesproken ooit een kurk in een fles ?

Hou de fles in een hoek van ongeveer graden en draai de kurk los door aan de onderkant van de champagnefles te draaien terwijl je de . Ontkurk zo om het jaar een fles , proef hoe de wijn langzaamaan. Hier is een simpel en briljant trucje om de kurk toch uit de fles te. Het zal je gebeuren morgenavond: staat er een moois flesje wijn klaar maar op het moment suprême is de kurkentrekker nergens te vinden. Hoe krijg je die kurk uit je fles wijn zonder . Met deze truc krijg je hem er toch uit!


Maar in plaats van hardhandig de kurk de fles in te duwen, die vervolgens helemaal uit elkaar brokkelt in de wijn, zijn er ook alternatieve manieren om de kurk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.