torsdag 21 mars 2019

Periodieke keuring hijsmiddelen

Periodieke keuring hijsmiddelen

De keuring van hef- en hijsmiddelen is verplicht uit te voeren door een keuringsorganisme. Wanneer moet u uw hef- en hijswerktuigen laten keuren? Daarnaast adviseren we keuringen in het kader van: Verankeringspunten, vast gemonteerde horizontale of verticale . Eigen hijsmiddelen en hefmiddelen keuren?


Periodieke keuring hijsmiddelen

Keuren magazijnstellingen en stalen opslagsystemen Keuren klimmaterieel, valbeveiliging en hijsmiddelen ( combi). Een periodieke keuring van hijs- en hefmiddelen is verplicht sinds 1998. Dit geldt voor inspectie, keuring en beproeving van hijsmiddelen.


Alle genoemde termijnen zijn als minimum termijn te hanteren. Maar ze moeten te allen tijden worden aangepast (verkort) als er sprake is van zeer intensief of ruw gebruik. Hijs- en hefmiddelen arbeidsmiddelen.


Periodieke keuring hijsmiddelen

Ook de VCA checklist eist de jaarlijkse keuring van hijsmiddelen en hefmiddelen. Dit is het geval voor de volgende twee situaties: Als de veiligheid afhangt van de manier van installeren ( keuring na installatie). Als gebruik of invloeden van buitenaf leiden tot slijtage, veroudering of verslechtering ( periodieke keuring ). Regel snel de periodieke keuring van uw hijsmiddelen , liften en arbeidsmiddelen.


Ervaar de flexibele planning van TÜV. Volgens de regelgeving moet het hijstoebehoren van hijswerktuigen onderworpen worden aan een driemaandelijkse keuring. Op grotere bouwplaatsen waar meerdere aannemers gelijktijdig aanwezig zijn, is het moeilijk om . Een aantal organisaties, vooral in de hijsmiddelen branche, praten over hercertificeren of certificeren van een. Kleine hijsmiddelen worden gebruikt aan dek voor het storen, plaatsen van graanschotten en verrichten van onderhoud.


Periodieke keuring hijsmiddelen

WLL/SWL duidelijk zichtbaar. Periodiek gekeurd en beproefd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.