onsdag 6 mars 2019

Meubelzaak dordrecht

Uitgebreid meubelprogramma met diverse landelijke woon meubelen. Aanvankelijk was het bedrijf alleen actief in gordijnen en tapijten, later is er een . Ook in onze meubel outlet Dordrecht hebben wij uiteraard meubels die helemaal van deze tijd zijn. Zo hoeft u niet op te letten welk meubilair nou wel of niet de . In het bijzondere monumentale pand aan het Grotekerksplein is, verdeeld over twee verdiepingen, een grote keuze in meubels te vinden.


Je kunt hier terecht voor de begeleiding en advies bij de inrichting van je woning of bedrijfspand.

Met een professioneel interieuradvies helpt Swartsenborgh je . Een nieuw huis, of toe aan een vernieuwd interieur? Bezoek JYSK voor een goede aanbieding op alles voor uw woning. Keuze uit een grote selectie matrassen, dekbedden en meubelen voor lage prijzen op . Bij Cela Woonwereld aan het Statenplein in Dordrecht vindt u alles voor de inrichting van uw woning. Van vloeren, behang, gordijnen tot zonwerking, maar ook . Klik hier voor alle informatie over meubels bedrijven.


Bent u op zoek naar meubels en decoraties van internationale allure?

Bekijk reviews, contactgegevens en projecten! Naast een meubels vind je ook groothandel in meubels, handel, webshop en postorder, bouw, . Dé kook- en woonwinkel voor een unieke ervaring op een unieke locatie! In de Nieuwkerk kunt u terecht voor inspiratie en advies op maat! Come and visit our shop in Dordrecht and experience the atmosphere while you enjoy a good cup of coffee. Meubels Dordrecht op Telefoonboek.


Let it take you on a journey into the world of Mix . Beeldbank Regionaal Archief Dordrecht. Het uitgebrande pand van meubelzaak Buytink op het gebied tussen Voorstraat, Visstraat en Korte Breestraat. Zondag oktober is Teakhuis Dordrecht geopend van 12:tot 17:00. Teakhuis Roosendaal en Leiderdorp zijn zondag oktober gesloten.


Grolsch afloopt, wordt het pand van voormalige meubelzaak Le Mas aan het Vrieseplein in Dordrecht verbouwd tot een woning. Kom langs bij Roobol in Dordrecht centrum voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Team Roobol Dordrecht Visstraat staat voor je klaar! Haar ouders hadden in Dordrecht twee goedlopende meubelzaken. De ene in het pand Voorstraat 2(nu: 318).


Het bedrijf is gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht en gespecialiseerd in het restaureren van antieke houten objecten uit de 17e, 18e en 19e . Mooi wonen voor lage prijzen.

En altijd verrassende acties. Bezoek één van onze Leen Bakker winkels of bestel online. Pronto Wonen, de gezelligste woonwinkels van Nederland. Deskundig advies, volledig assortiment en de nieuwste trends op het gebied van interieur en lifestyle.


Totaalpakketen ongeacht uw budget en woonwensen. Maak dan kennis met De Johan van Beverwijck in Dordrecht. Een chic appartementengebouw op de hoek van de Spuiboulevard en de Johan de Wittstraat met . Stoffeerderij Smaal is een familiebedrijf en heeft jarenlange ervaring.


In opdracht van Van Wijnen Dordrecht B. PUNT interieurbouw de eiken houten lambriseringen, trappen en over.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.