fredag 15 mars 2019

Kunststof stelling koelcel

Kunststof stelling koelcel

Deze antraciet grijze stellingen zijn van een eenvoudig schoon te maken kunststof gemaakt. Onder meer geschikt voor koel- en vriesruimtes. Wilt u de ruimte in uw koelcel optimaal gebruiken voor de opslag van producten of grondstoffen. Met onze koelcelstellingen benut u elke centimeter! Wij leveren stellingen en rekken van kunststof in standaard afmetingen en op maat.


Om die reden worden onze opbergrekken veel gebruikt als koelcel rekken . Kunststof stellingen worden veelal gebruikt in horecaomgevingen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van je koel- of vriescel zijn stellingen onontbeerlijk. Horeca stelling van RVS, kunststof of aluminium.


Bekijk online of vraag een offerte aan. Betrouwbare service√ Scherpe prijzen √ Snelle levering. Rekwerk en stellingen bestelt u online bij Beuk Horeca. Zo kunnen we de maten perfect inmeten . Onze standaard lijn van koel en vriescel stellingen. Een universeel toepasbare stelling , uitgevoerd in degelijke alluminium staanders en kunststof legborden met.


Kunststof stelling koelcel

Dan bent u vast al bekend met de voordelen van deze lichte kunststof stellingen. Wij noemen onze kunststof rekken HACCP omdat ze voornamelijk goed. Uitermate geschikt voor opslag van levensmiddelen. Verder zijn de kunststof stellingen van Schiphorst uiteraard oerdegelijk, want wij.


Kleur donkergrijs en lichtgrijs. Buitenmaten: lengte 1x diepte x hoogte 1cm. Aluminium met kunststof afdekplaten.


Bestel direct online uw hygiënische stellingen voor uw koelcel en vriescel. Fermostock hygiënische, kunststof stellingen. REA kunststof opslagsystemen zij volgens de HACCP richtlijnen vervaardigd. Multifunctioneel karakter van de SUPERstelling is verrassend veelzijdig. REA hygiënisch kunststof stelling , opslagsysteem, opbergrek, met schappen voor in de koelcel , afm.


De kunststof stellingen zijn onder te verdelen in twee typen stellingen:. De EKO FIT stellingen zijn ontworpen voor de opslag van levensmiddelen in. Verdeler voor plaat Shop-Store - Transparant kunststof. Stelling Kanban - Enkel - en dubbelzijdig.


Kunststof stelling koelcel

Evert Vink koel en meer biedt rekstellingen voor iedere koelcel of vriescel. Het grote voordeel van dit kunststof is het feit dat u de platen dan gewoon kunt. Schoonmaakkosten en -tijden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.