tisdag 26 mars 2019

Ijzeren frame laten maken

Wij maken je stalen frame op maat met onze jarenlange ervaring. Stalen frames op maat gemaakt. Alles wat we maken is maatwerk en hebben dus vrijwel geen voorraad. Wilt u een rvs frame laten maken ? Bijvoorbeeld voor een tafel?


Metal Arts is gespecialiseerd in het bewerken van staal en roestvrijstaal.

Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om de lasnaden in het zicht te laten of juist glad af te werken. Zorgt u zelf voor het tafelblad , dan kunt u bij ons terecht voor uw industriële tafelpoten.


Vind tafel metalen onderstel op Marktplaats. Stoer Metaal ijzeren wandplank, diverse maten €295. Juist door een tafel met stalen frame te maken. Wij ontwerpen en maken stalen onderstellen voor tafels.


Een van de meest populaire items in het interieur is de eettafel. Dan maken we het onderstel voor u op maat!

U kunt bij ons dus ook uw tafelonderstel op maat laten maken en naar wens stylen. Ik heb een vraagje over een nog te maken aquariummeubel. Mijn plan is om een ijzeren frame te ( laten ) lassen voor een aquarium van . Losse tafelonderstel Frame tafelpoot U. U Kunt deze losse tafelpoten natuurlijk ook gebruiken voor het maken van een bureau of een ander.


Van Staal helpt graag uw ideeën. Een design eettafel of eetkamertafel op maat kunt u laten maken bij STAAAL. De eettafel- frames maken wij van staal of van RVS (roest vast staal). Dit maal een industriële tafel van hout in combinatie met ijzer.


Shop je stalen frame deuren. Heeft u specifieke wensen of wilt u een deur op maat laten maken , neem dan contact met. Wij kunnen veel op maat voor u maken , helemaal naar uw stijl en passend bij uw. Wel leveren wij allerlei verschillende stalen onderstellen, poten en frames ! Industriële tafel op maat laten maken. Bestel deze stoere, degelijke industriële tafel met ijzeren onderstel in de standaard maten.


Wil je een andere maat vul dan. Op zoek naar een tafel met een stalen frame met houten blad? Harrie of Hetty kan ik zeker een gave, hippe (sloophout) tafel maken.


Metalen onderstel voor aquarium en inox frames aan de beste prijzen.

Door het dikke metalen frame is de tafel erg stabiel en uitermate geschikt voor. Ook kun je ervoor kiezen om een salontafel of bankje te laten maken met . Om de verder doorbuiging te voorkomen wil ik een stalen framewerk laten maken wat onder aan de tafel wordt geschroefd aan het hout. Communicatie is heel goed en je kunt je frame precies op jouw maat laten maken. Dat fillet braze is ook echt mooi om in het echt te zien.


Voor een kunstwerk heb ik een stalen frame in elkaar laten lassen. Het roesten moet natuurlijk gestopt worden en het frame mag niet afgeven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.