måndag 11 mars 2019

Hijshaak kopen

Vind hijshaak op Marktplaats. Klephaak, veiligheidshaak, inkorthaak Grade 100. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Bestel hijsmiddelen en hijsgereedschap online, zoals hijsjukken, evenaars en kettingen.


Wij voorzien u graag van professioneel advies. Deze HD- hijshaken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met HD- ankers.

Zowel de HD- hijshaak als de HD-perfecthaak kunnen de hoge belastbaarheid van HD-ankers opnemen. Stalen hijshaak 80mm Compacte hijshaak met stompe punt. Voor meer informatie kunt u. Kogelkopankeersysteem is geschikt voor het hijsen, kantelen en verplaatsen van betonnen elementen zoals prefab. ONDERDELENGRADE 100HIJSKETTINGEN ONDERDELENGRADE 120HIJSKLEMMENHIJSOGEN HIJSHAKEN HEFGEREEDSCHAPPEN . Speelgoed heftruck hijshaak groen cm. Deze zware hijsklauw – ook wel kogelkophaak of knobbelhaak genoemd – is speciaal gemaakt voor het hijsen van kogelkopankers.


Draaibare hijshaak veiligheidshaak nieuw en gebruikt worden te koop en te huur.

Deze subcategorie bevat verschillende producten van haken, sluitingen, staaldraadklemmen, kettingen, oogbouten, oogmoeren en touwen. Gebruikelijk is om hiervoor een stalen haak te kopen. Vroeger dacht men eerst na of het. Op de foto een oude houten hijshaak gemaakt uit de tak van een eik. Flens hijshaken zijn geschikt voor het veilig hijsen van bijvoorbeeld persringen, platte deksels, floating heads en blindplaten.


Wij bieden onderstaande flens . Huur aan de laagste prijzen of koop een machine: hoogwerker (hoogtewerker), graafmachine (minikraan), verreiker, dumper, . Eenvoudige ombouw tot een krachtig . Lasthaken en hijshaken vindt u in alle soorten, maten en uitvoeringen bij Kleinmetaalshop. Uitstekende kwaliteit en uit voorraad leverbaar voor de laagste prijs. Indapp heeft hijsjukken van de hoogste kwaliteit van Nederland en omstreken. Wordt gebruikt om de last te positioneren ten opzichte van de hijshaak of om katrollen op te hangen of om ervoor te zorgen dat touw of ketting niet verstrikt raken . Alle hijshaken producten te koop zijn concurrerend in kwaliteitsprestaties en een goede . Let op: links en rechts zijn niet verwisselbaar.


De containerhaken zijn door middel . Houtblokken optillen en transporteren. Wil je een wand- of kolomzwenkkraan kopen ? Minimale bouwhoogte: de minimale verticale hoogte wanneer de hijshaak helemaal boven is .

Ruime hijshaak , ook passend voor hijsbanden. Optie: hijsarm met scharnierkoppelingen passend. Enkele hijshaak voor horizontaal transport van platen, bundels of constructie. Ook hijsketting samenstellen 2-sprong en 4-sprong. Hijskettingen voor de laagste prijzen, gegarandeerd.


Alle werklasten en werklengten hijskettingen. Zaagtafel van Metabo kopen. Hijshaak 1x Faseomkering 1x Duwstok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.