torsdag 14 mars 2019

Hevea speen

Natuurrubber Speen van Hevea. Waarom zou je hiervoor kunnen kiezen? Ik leg je mijn keuze uit en ook doe van Abygail.


Anders dan andere spenen bestaat de gehele speen uit natuurrubber, waardoor deze extra zacht is. Net als alle Hevea producten worden de spenen uit stuk .

De speen is gemaakt van natuurlijk rubber van de Hevea boom, bevat geen. Zowel de speen als het schild van deze 1 natuurlijke fopspeen is van Hevea rubber in een hip Deens design. Door het ontwerp met kroon is hij zowel voor . Hevea speen rond Crown 0-mn 1 natuurlijk rubber. Unieke spenen van Hevea die geheel uit het duurzame, milieuvriendelijke materiaal natuurrubber . Deze schattige speen van Hevea heeft ventilatiegaten in de vorm van sterren en de maan.


Gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk natuurrubber is het geheel . Geef een reactie Reactie annuleren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze ronde fopspeen van Hevea bestaat 1 uit natuurrubber en is gemaakt van het melksap van de rubberboom Hevea Brasiliensis. Dat is duurzaam en veilig voor jouw kindje en goed voor het . Hevea fopspeen natuurrubber, hippe fopspeen gegoten uit stuk waardoor. Deze speen van Hevea heeft een bolvorm aan het uiteinde van de speen voor je kindje om . Hevea Fopspeen - 1 natuurrubber - 0-maand “Kroon” (rond).


Een ecologische speen is plastic-vrij. Hij is gemaakt van natuurrubber. HEVEA niet-giftig, natuurrubber, trage stroming Kersvormige speen , antikoliekventiel, kunststofvrij.


Doordat de fopspenen uit één stuk bestaan kunnen er geen bacteriën in de speen achter blijven omdat . De Hevea artikelen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. De hippe HEVEA baby producten zijn gemaakt van 1 natuurlijk rubber. De fopspeen heeft een uniek design, is vrij van BPA en goed voor het milieu!


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Maar hoe voorkom je dit nu het beste en is het mogelijk om je baby een speen te . Fopspeen vervaardigd uit 1 natuurrubber met een fysiologische speen. Speen stuks voor de fles met bal van Hevea voor alle Baby`s van 3-maanden.

De spenen van Hevea zijn gemaakt van 1 . De hippe spenen van Hevea zijn gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk natuurrubber en is geheel vrij van . Nieuwe speen van Hevea model Duck! Deze tepelvormige speen is ideaal in gebruik tijdens de borstvoedingsperiode. Cancel Display all pictures . Original HEVEA, Natural Rubber Crown Pacifier, Round teat, 0-and 3-months, Plastic-Free.


Speen gemaakt van 1 natuurrubber van het merk Hevea. Er zitten in deze speen geen schadelijke stoffen. Het is vrij van kleurstoffen en vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en PVC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.