måndag 11 mars 2019

Hefwerktuig

Voorbeeldzinnen met ` hefwerktuig `. Vertalingen in context van hefwerktuig in Nederlands-Engels van Reverso Context: Een door een krachtbron aangedreven, tijdelijk geïnstalleerd hefwerktuig. Huiswerk en Practica: hallo, ik ben nieuw op die forum en ik dacht, laat ik het eens proberen. Ik bied een afstandsbedienning aan van een hefwerktuig.


Die het kan gebruiken, zal weel weten wat het is.

Wat je ziet, is wat je krijgt. Elektrische laagspanningscontrole van een lift (of hiermee gelijkgesteld hefwerktuig ). Registreer bij KlasCement en doorzoek gratis tienduizenden leermiddelen. Takel is het goede antwoord hier, poppy (NP). Reageren is niet meer mogelijk.


Heeft trekkracht van 1kg. Hefwerktuig met stalen kabel.

Is voorzien van afstandsbediening en veiligheid. Hijswerktuig, Hoogwerker, Goederenlift,. Wettelijke controles door een EDTC . From media Commons, the free media repository. Advies vervoer personen werkbak hefwerktuig (paperback).


Utilisé: te koop hefwerktuig (Appareils de levage) - A vendre à Lede. Grote keuze hijswerktuigen en hefwerktuigen. Van heffende palletwagen tot machineverhuizer en van werkplaatskraan tot montagelift.


CWH 1S hefwerktuig Te Koop. Mails worden beantwoord op maandag, donderdag en vrijdag tussen 9. Welk lidwoord (de of het): de hefwerktuig of het hefwerktuig , wij helpen je graag. De Hendrik is een heftoestel dat gebruikt kan worden voor de plaatsing van middelzware glaspanelen.


Het toestel is eenvoudig in gebruik en kan . Verrijdbaar middels zwenkwielen en lier. Dit betreft een nieuw product.

Veilig werken met werkbakken hangende of bevestigd aan een hijs- of hefwerktuig. Arbeidsinspectie, Inspectie van de Havenarbeid. Zoekt u naar een hefwerktuig om grote en zware objecten te handelen? Gebruik dan vacuümtechniek als hefoplossing. Lees meer over vacuüm hefwerktuigen.


Deze opstellingsinspectie dient te worden uitgevoerd vóór iedere ingebruikname van een werkbak aan een hijs- of hefwerktuig dat niet ontworpen is voor het . Als u dan ook op zoek bent naar een hefwerktuig voor uw bedrijf, dan bent u niet op zoek naar een willekeurig hefwerktuig , maar naar een apparaat dat . Schachten tussen twee verdiepingen of een kolenlaag. Zuignap voor het optillen van cassettes (blinde of tubusvarianten) met harde vloer met glad oppervlak. Voor het optillen van cassettes en deksels van kanalen en vloerdozen. Het woord hefwerktuig is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar frans. Grootte van deze voorvertoning: 5× 6pixels.


Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Nederlandse woorden. Geen enkel hefwerktuig mag belast worden boven de toegelaten maximumbedrijfslast, behalve: Artikel 268.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.