torsdag 20 december 2018

Werking bouwdroger

Met een bouwdroger kan je vocht uit de ruimte onttrekken. Wij leggen de werking van een bouwdroger uit op basis van het condensatieprincipe. Om u meer duidelijkheid te geven over welke bouwdroger voor u de juiste is, vindt u hieronder meer informatie over o. Bij een bouwdroger wordt een milieuvriendelijk koelgas door een roterende compressor gecomprimeerd. Een bouwdroger is een bouwmachine die wordt gebruikt voor de ontvochting van een bouwplaats.


Bouwdrogers worden vaak bij nieuwbouw toegepast.

De werking van een bouwdroger. Bij een condensatiedroger wordt een milieuvriendelijk koelgas door een roterende compressor gecomprimeerd. Het hete koelgas, onder hoge druk, . Voordat de luchtontvochtiger in werking wordt gestel moet de te drogen ruimte zo goed mogelijk afgedicht worden.


Dat betekent dat ramen en deuren en . Vochtige lucht wordt door de bouwdroger aangezogen en gekoeld waardoor het vocht in de lucht condenseert. Het gecondenseerde water wordt afgevoerd . Werking van een bouwdroger - bouwdrogen. De ontvochtiger enkel rechtopstaand (schuin, steunend op zijn statief) in werking stellen.

Welke bouwdroger levert de beste kwaliteit tegen een geringe prijs? Vervolgens passeert de vochtige lucht de verdamper. De goedkoopste manier om een bouw te drogen is ventileren met buitenlucht. Van eenvoudige condensatiedroger tot professionele adsorptiedroger.


Bekijk de mogelijkheden op de site. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag vandaag nog een luchtontvochtiger of bouwdroger om waterschade te. De eerste stap in de werking van een bouwdroger is dat de lucht uit de ruimte wordt gezogen en door de bouwdroger wordt geblazen. Je kan uiteraard ook de bouwdroger zelf bij ons afhalen.


De volgende punten geven u uitleg geven over de veiligheid en werking van de bouwdroger. Als de ontvochtiger werkt in een . Wil je de werking van de bouwdroger optimaliseren? Huur dan een extra ventilator.


De bouwdroger mag alleen rechtop gebruikt worden. Het gebouw moet winddicht zijn, indien de binnenlucht constant gemengd wordt met buitenlucht heb je nooit een goede werking van je bouwdroger. Deze droger staat garant voor een jarenlange probleemloze werking ,. Je kan de werking van een bouwdroger nog optimaliseren door hem te combineren met een ventilator. Deze zal er enerzijds voor zorgen dat .

Naast luchtontvochtigers, bouwdrogers en verwarmingstoestellen zijn dat. Steeds meer verhuurbedrijven bieden Fral bouwdrogers aan op de verhuurmarkt voor bouwgereedschappen. Met name de robuustheid en storingsvrije werking.


BOUWDROGER HUREN - Veelgestelde vragen over service en technische werking van het product. De meest gestelde vragen en antwoorden vindt u hier . Het efficiënte koelsysteem van de BT 5en BT 7zorgt voor een superieure ontvochtigingsprestatie en huist tegelijkertijd in een compacte . De DF8is de meest gebruikte bouwdroger in de Nederlandse bouw. Schuin op te stellen voor een optimale werking. De compacte bouw, het geringe gewicht en de stille werking zorgen ervoor dat dit toestel .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.