fredag 14 december 2018

Veiling garage inventaris

Veiling garage inventaris

Openbare veiling wegens bedrijfsbeëindiging van garage equipment en voertuigen, o. Verweijen (JPR Advcaten te Zutphen), o. De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Online faillissementsveiling i. Coelingh Bennink van Visie Advocaten te Alkmaar inzake de . Op onze garage inventaris veiling vindt u diverse apparaten voor in uw garage zoals hefbruggen, meetinstrumenten en krikken. Faillissementsveiling inventaris Nefra voertuigtechniek B. Categorieën in deze veiling. Inventaris garage in Venlo onder de hamer (UPDATE GEANNULEERD!). De veiling komt voor rekening van J. Geveild worden onder andere een brug, hydraulische pers, spoeltafel, kolomboormachine, . BVA Auctions houdt nog tot en met maart een online veiling van garage - appartuur.


Veiling garage inventaris

Oud-Beijerlan automobielen, garage - inventaris , voorraad. Kijk nu voor het actuele aanbod van computers op HNVI veilingen. Het gaat een garagebedrijf aan de Calandweg te Bergen op Zoom, welke voor rekening komt van U. Volgens de website gaat de complete garage - inventaris , de. Opnieuw heeft de deurwaarder iov de fiscus een veiling aangekondigd van een deel van de inventaris van Stefan van der Pas van Pizzeria . De garage waar deze pomp vandaan komt heeft zowel esso en shell en ook . In de veilingen categorie Keuken en huishoudelijk van deze online veiling hebben wij.


De TW 2G Basic-Line hefbrug is speciaal gemaakt voor beperkte ruimtes zoals u garage hobby ruimte thuis ! Dankzij de totale breedte van sle… € 1. Garage leeggehaal openbare veiling boedel. Rietbaan tot en met (even nummers, eventueel met toevoeging) Capelle aan Capelle aan den IJssel – Rietbaan tot en met 6 . Telefoon 071-3112EXECUTORIALE VEILING Mrs Van Hoeken Janbroers, notarissen . Heb een nieuwe gekocht en deze neemt teveel plaats in de garage dus moet weg. GARAGE - EN WERKPLAATS APPARATUUR.


Veiling garage inventaris

Do nov INVENTARIS CONSTRUCTIEBEDRIJF. Vr nov GEREEDSCHAP EN MACHINES VEILING REGIO ZUID-HOLLAND. Gerechtsdeurwaardersveiling.


Deze site biedt u volop informatie over zaken die in beslag zijn genomen en ter executieverkoop worden aangeboden. Nu het nieuwe Ommelander Ziekenhuis in Scheemda begin vorige maand in gebruik is genomen kan de afwikkeling van de oude locaties in .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.