fredag 14 december 2018

Munitiekist hout

Ruim verschillende legerkist hout , houten kist, staal , verzenden vanaf 1euro gratis ! Zeer mooie originele Vintage kisten ! Dan is een houten munitiekist kopen een slimme zet. Voorzien van sluitingen en touwen. De kist kan iets verschillen met de foto.

Vind legerkisten hout op Marktplaats. Deze kist is zeer g… € 195. Authentieke rekwisieten Dit artikel is authentiek en niet in nieuwstaat, waardoor beschadigingen mogelijk zichtbaar kunnen zijn.


Een rekwisiet is een voorwerp . Dit geleefde hout in combinatie met het ijzeren hang- en sluitwerk maakt . Nieuwe modellen originele legerkist hout munitiekist als tafel, kast, . Duitse munitiekist gemaakt van hout bestemd voor handgranaten houten kist . No automatic alt text available.

Wij verkopen niet alleen de vaak door ons zelf gemaakte produkten maar ook leveren we alleen het hout of de. Houten munitiekist voor het opbergen van van alles en nog wat. Groene munitiekist van metaal cm. XL Tuinkast hout waterbestendig. XL Opbergkist voor in de tuin hout.


Dit kistje maakt het mogelijk om je teams paintballs mee het veld in te nemen zonder dat . Een gebruikte maar nog goede munitiekist (ammo crate), voor mortiergranaten, van het. De houten munitiekist heeft een mooie donkergroene vale kleur en sluit met twee metalen sluitingen aan de voorkant. De binnenkant is ook van hout , maar aan kant zit een ijzeren plaat bevestigd. Dit is waarschijnlijk een munitiekist waar banden met munitie . Supergave en degelijke vintage industriële munitiekist met kenmerk VM I. Vroeger werden deze kisten gebruikt om munitie in te . Geen afbeelding beschikbaar.


Hoesje van hout voor persoonsbewijs. Leuke decoratie voor in huis: originele houten munitiekist met originele labels. De draagbeugels zijn van metaal de .

Munitiekist middel ORIGINEEL 0. Materiaal: Oude munitiekist met grendels en leuke opdruk. Afmeting: afmeting 64x19x35cm ( lxbxh). Model: Leuke accessoire voor uw . Mooie wit opgeknapte munitiekist van hout. Hij sluit nog heel makkelijk en is nog in hele goede staat. GAR AGES In hout — metaal v. Originele houten munitiekist is afkomstig uit Polen.


Neem je paintballs nu mee het veld in met de munitiekist. Vintage munitiekist uit India, nu nieuw bij Datisheerlijk. Oude houten kist, vermoedelijk in gebruik geweest als munitiekist. Voor dit artikel gelden afwijkende verzendkosten van € 95. Handgemaakt kistje van oud hout.


Russische houten legerkist -Creations by . Hang- en sluitwerk werkt nog prima overigens. Kan iemand nog wat met die code in het hout ? Wanneer een munitiekist continu vochtig is, zal deze na verloop van tijd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.