tisdag 11 december 2018

Metaalvernis kleurloos

Metaalvernis kleurloos

Hammerite metaalvernis kleurloos 4ml in de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, ruime keuze bij GAMMA. OXID Vernis Kleurloze metaalvernis. Optimale exterieure bescherming. Kan op nieuwe en roestige ondergronden. Deze kleurloos vernis van Owatrol is geschikt voor het beschermen en afwerken van alle onbehandelde, geroeste of geverfde ferrometalen binnen- en.


Metaalvernis kleurloos

Metaalvernis is kleurloos , vergeelt niet en beschermt en maakt alle binnen- en buitenmetalen mooier: dakgoten, goten, lampen, kunst- en gebruikssmeedwerk . Sencys vernis kleurloos 500ml is een sneldrogende acrylvernis op waterbasis voor alle houtwerk binnen en buiten, waaronder meubelen, deuren, balustrades,. Transparante en kleurloze metaalvernis op solvent basis die beschermt en verfraait. Ideaal voor de behandeling van kaal metaal zonder het metaaleffect van de . Levis Hammerite, Metaalvernis 0. L (spuitbus), Kleurloos , Metaalverf, online te koop.


Hammerite Metaalvernis is een transparante, roestwerende, hoogglans. Geen primer nodig; Gemakkelijk te verwerken; Kleurloos ; UV-Bestendig; Voor binnen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.