måndag 10 december 2018

Groenafval containerpark

Op het containerpark kan je steeds terecht met je groenafval : grasmaaisel, haagscheersel, snoeihout, plantenresten en boomwortels. Vanaf januari wordt het gratis om groenafval naar het containerpark te brengen. Als gemeente stimuleren we mensen om mooie . Snoeihout en groenafval van de tuin.


De zakken waarmede groenafval wordt aangevoer moeten geledigd worden.

Snoeiafval, haagscheersel en groenafval mag in april gratis naar het containerpark gebracht worden. Het snoeihout, haagscheersel en . De containerparken staan in voor de selectieve inzameling van huishoudelijke afvalstoffen. Alle ingezamelde afvalstoffen worden in grote mate gerecycleerd en. Groenafval (uitgezonderd gras) in de maanden maart, april, juli, oktober en november (de andere maanden wel betalend). Een uitgebreide beschrijving over de werking van het containerpark vindt u terug in.


Op vrijdag wordt geen te hakselen groenafval aanvaard. Het containerpark is toegankelijk voor particulieren.

PM glazen flessen en bokalen, vlak glas, groenafval , boomstronken, . Jaarlijkse vrijstelling voor groenafval en asbest. Ander gesorteerd afval, met uitzondering van restafval, kan je gratis naar het containerpark. Heb je een grote tuin en veel groenafval ? Beschik je niet over een aanhangwagen om alles naar het containerpark te voeren? De vrijstelling voor groenafval en asbesthoudende stoffen wordt automatisch verrekend nadat het afval gewogen is. Een gezin bestaat uit alle personen die in.


Op het recyclagepark kun je terecht met meer dan verschillende fracties, zoals groenafval , kunststoffen (plastiek), maar ook kaarsvet, kurken . Wegwijs op het containerpark. Enkel Wellenaren kunnen hun huishoudelijk afval naar het containerpark in Wellen brengen. Groenafval is grasmaaisel, gewied onkrui afval van bladeren, planten- en bloemresten,. Het in het containerpark ingezamelde groenafval wordt verwerkt tot . Retributie op het aanbrengen van groenafval , zuiver houtafval en boomstronken op het containerpark.


Ten bate van de gemeente wordt er voor het . De afvalstoffen moet u sorteren en in verschillende containers deponeren. In het recyclagepark (vroeger containerpark ) geldt het DIFTAR-principe: voor sommige afvalsoorten moet je betalen per kilo.

Wie buiten deze uren toch naar het containerpark wenst te gaan, kan naar het betalend. Wat moet je doen als inwoner van Harelbeke met uw groenafval ? Recupereerbaar bouw- en sloopafval. Voor wie is het containerpark toegankelijk? Alle parken zijn toegankelijk voor particulieren die in Antwerpen wonen.


Bedrijven en zelfstandigen, kunnen dus niet . Kringlooptuinieren is meer dan thuiscomposteren, het is ook snoeien op . Breng de kringloop in je tuin. Het vernieuwde containerpark van Stabroek gaat open. Zandvoorde Het Stedelijk Containerpark Zandvoorde , Hooggeleedstraat,.


Met groenafval kun je –behalve in het containerpark - ook terecht tijdens de . Er geldt een strikte limiet (1m³, met uitzondering voor groenafval m³) op de hoeveelheid afval die je kunt afleveren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.