måndag 24 december 2018

Graveerplaat ketting

Zilveren ketting met graveerplaat. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen. Vandaag bestel morgen in huis. Hanger om naam op te graveren.


Lettertype gravure (zie voorbeeld), Adorable, Arial, Arial Black, CenturySchl, Comic . Elk graveerplaatje is te verkrijgen in 9zilver of 14krt goud en word gemaakt met de opgegeven naam of.

Je hangt het naamplaatje eenvoudig aan je ketting. Een gouden graveerplaat is een opvallend sieraad die je outfit helemaal afmaakt. Bestel uw graveerplaatje zilver direct online bij Juwelier de Vlinder.


Uw cadeau wordt compleet met een mooie zilveren ketting. Gouden ketting met hand gepolijste ronde schakels - mm. En de naam voor altijd vastleggen op een zilveren graveerplaatje , dat kan!


Mooie neutale heren ketting van edel staal (rvs) die je overal en altijd kunt dragen. De plaat is eventueel graveerbaar.

Graveerbaar zilveren hangertje of graveerplaatje in de vorm van een hartje. Wordt gratis voor u gegraveer indien gewenst. Een graveerplaatje laten graveren is extra leuk als je jouw geliefde, familielid of vriend(in) wilt verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau. Al meer dan jaar een vertrouwd adres. Voor en achterkant kan worden gegraveerd.


Standaard graveer kosten voor naam adres en telefoon nummer, euro. Geelgouden naamplaat ketting. De gouden graveerplaat is voorzien van een bewerkte rand zodat de rechthoekige vorm mooi geaccentueerd wordt.


Met deze gouden graveerplaat wordt het . Afkomstig uit een eerste winkel opschoning alvorens het faillissement van de VD veilen we deze werkelijk fraaie ketting. Gouden karaats graveerplaat hanger met een hartje voor €229. Deze karaats prachtige gouden graveerplaat met bewerking en een hartje is een prachtige warme, gouden gloed die van. RVS Gitaar middel ketting hanger - edelstaal.


De lengte bedraagt 20cm en de breedte van de graveerplaat bedraagt 8mm. Gratis verzending binnen Europa! Met een unieke en persoonlijke graveerplaatje kom je altijd goed voor de dag.


De graveerplaatjes worden geleverd zonder bijpassende ketting. De ring is in diverse maten.

Ketting Old series inclusief tekst graveren 063. Zwaar massief gouden graveerplaatje met zirkonia steentje geschikt voor aan een dikkere halsketting. Sterling zilver 9(eerste gehalte zilver) hanger, graveerplaat , label voor graveren of metaal stempelen.


Afmeting is 28mm x 14mm x 40mm. Massief zilveren heren-armband met graveerplaat. Breedte van de schakel is mm. De zilveren graveerplaat is een uniek en persoonlijk sieraad.


In verband met het graveren geldt voor . Ankerketting Ankerketting, compleet collier Armband (kind), met graveerplaatje Armband met graveerplaat Armban fantasiemodel Armban hol anker . AlumaMark en Durablack hoge resolutie aluminium laser graveerplaten zijn een hoogwaardig materiaal voor binnen en buiten gebruik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.