fredag 7 december 2018

Fietskrat wit groot

Basil transport fietskrat wit groot formaat, kunststof, voor op voordrager, excl. Basil levert behalve mooie fietsmanden en fietstassen ook handige en trendy fietskratten. Deze kunststof fietskrat van Basil is . Met de inhoud van liter kunt u. Vind fietskrat wit op Marktplaats.


Het kerri fietskrat groot - wit is een hip fiets krat.

Handig om spullen te vervoeren op de fiets. Het krat heeft een witte kleur en is mooi groot , dus je kunt lekker veel spulletjes met je meenemen! Deze fietskrat is ideaal voor op je fiets. Fietskratten van merken als Kerri, Wicke Willex.


Zoekt u een hippe fietskrat met veel ruimte om uw spullen te vervoeren? Stevige, grote fietskrat van gerecycled kunststof. Transport Krat Groot Zwart 50L. Hierdoor kan deze krat tegen een stootje en het onvoorspelbare Hollandse weer.


Een leuk lichtgewicht houten kratje voor op een stoere fiets.

De krat heeft handvatten en is geschikt voor zowel voor- als achterdrager. Hoogte, Breedte: x cm. Geschikt voor op de voordrager. BASIL CRATE L, fietskrat , groot formaat, kunststof, voor op voordrager. BASIL KUNSTSTOF FIETSKRAT WIT 50L LARGE . Bestel online of bezoek onze winkel!


Maximale belading afhankelijk van maximaal toelaatbaar. Op zoek naar een fietskrat waarin je je bagage op de fiets makkelijk kwijt kan? Amigo fietskrat liter wit. Fastrider fietskrat groot 3liter zwart. Roze fietskrat - Groot krat - Kinderfietskratten - Zwart fietskrat - Geel krat.


De Basil Crate L is een zwart fietskrat voor voorop je bagagedrager met een . Basil fietskrat wit groot gemaakt van kunststof. De Fast Rider fietskrat is een sterke kunststof krat. Deze robuuste fietskrat is gemaakt van gerecycled materiaal en is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Voor 16:uur bestel morgen in huis.


FastRider fietskrat groot 3liter rood. Je kunt dan eenvoudig spullen in de fietsmand of fietskrat leggen en meteen vertrekken.

Fietsmanden zijn er in allerlei soorten en maten. Coolblue: alles voor een glimlach. Het grote voordeel van een fietskrat als deze is dat u er gemakkelijk even in. Trendy kunststof junior krat. De krat is geschikt voor zowel de voor- als achterdrager.


Deze stevige fietskrat is gemaakt van gerecycled kunststof. Gratis Verzending) ook af te halen in Rotterdam. Hierdoor is het geen probleem als de fiets een nachtje buiten .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.