måndag 2 april 2018

Vergunning zwembad in tuin

Als je de ruimte hebt in je tuin , kan het leuk zijn om een zwembad aan te leggen. In de zomer heb je dan een heerlijke plek met verkoeling in je tuin. Wil je een zwembad aanleggen en ben je niet zeker of je een vergunning moet aanvragen? Info over de wetgeving in Nederland vind je hier.


Wanneer u graag een zwembad in de tuin wil laten plaatsen, moet u aan heel wat dingen denken. U moet natuurlijk bedenken wat voor .

Of je een zwembad bouwvergunning nodig hebt voor de aanleg van een zwembad hangt af van de ligging en. Zo wordt het laten aanleggen van een privé zwembad in uw tuin opeens een stuk eenvoudiger! Onze specialisten begeleiden u graag in alle . Vervolgens is er iemand van de gemeente (handhaving) op bezoek geweest en heeft enkele foto?


De familie Peeters droomt al jaren van een zwembad in de tuin. Heb je een bouwvergunning nodig voor het aanleggen van een zwembad in je eigen tuin ? Wij leggen het uit aan de hand van . Wanneer is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een zwembad ? ALLE net-overdekte constructies zoals een zwembad , terras, zwemvijver.

Ook in België is het toegestaan om een zwembad in je tuin aan te leggen zonder vergunning. Daar geldt de vrijstellingsregeling. TIP: voor de bouw van een zwembad is meestal geen vergunning.


Ofwel wilt u een zwembad op een andere manier in de tuin plaatsen. Het is erg leuk om een zwembad te hebben wanneer je tuin groot en ruim genoeg is. Het zorgt voor heerlijke verkoeling in je tuin tijdens de . Aan de realisatie van een zwembad bouwen doe je niet zomaar.


Zo is een bouwvergunning verplicht bij de aanleg van ieder zwembad groter . We zijn bezig met het aanleggen van een zwembad met volgende afmetingen 8m op 4m. We wisten niet dat we daarvoor een vergunning voor . Voor het aanleggen van verharde constructies in de tuin heeft u in principe een vergunning nodig voor stedenbouwkundige handelingen. Vergunningen zwembad - vijver aanvragen - wanneer vergunning vijver of zwembad aanvragen. Wallonië heeft de regels versoepeld voor zij die een zwembad in.


Een zwembad in de tuin : een stedebouwkundige vergunning nodig of niet? Voor bepaalde bouwwerken aan of rond uw woning hebt u een stedenbouwkundige vergunning nodig. Maar voor bepaalde constructies krijgt . Een eigen zwembad of jacuzzi in je tuin , veel mensen dromen ervan. We hebben de wetgeving voor u kort en bondig samengevat.


Net als voor de bouw van een woning heb je in sommige gevallen een vergunning nodig voor de aanleg van je tuin.

Lees na wanneer wel of niet. De casus is dat ik een zwembad in de tuin wil bouwen. Ook het zwembad telt mee in die oppervlakte.


Komt het tuinhuis dieper in de tuin te liggen, dan is een vergunning nodig. Wij helpen u naast de aanschaf van een zwembad ook bij het aanvragen van de vergunning die daar bij hoort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.