torsdag 5 april 2018

Boxo momentsleutel

Professioneel gereedschap van Sonic. Momentsleutel ~ 25Nm met twee schaalverdelingen voo. Snelle levering en Scherpe prijzen. Werd geleverd in een stevige bewaar box van kunststof. ROSE 2-Nm momentsleutel bij ROSE Bikes.


Boxo momentsleutel

Levering in kunststof box , incl. Contec momentsleutel 2-Nm van vind je bij Bike4Travel voor 75. Het beste voor je fietsvakantie. Mini momentsleutel met fijn vertande omschakelbare ratel.


Een preciesie momentsleutel af te stellen van tot 5Nm. Voor stuurpennen, zadelpennen. De momentsleutels worden geleverd in een sterke kunststof box met . Inclusief MMMMinbusbits en T2 TTorxbits. Hij is traploos in te stellen van 2 . Er zijn vele soorten sets verkrijgbaar in de bekende kunststof . Toepassing: voor het gecontroleerd aantrekken . Uitvoering: zeer robuust en toch licht werkend. Zijdemat verchroomde staalbuis-constructie, . Geleverd in een olie werende opberg box.


Boxo momentsleutel

Hoog kwaliteit, verstelbare momentsleutel 2-NM, inclusief de volgende accessoires: Push-on spaak sleutels in maten 5. Met een set steeksleutels, een doos met dopsleutels, wat schroevendraaiers en een set inbussleutels kwam je al een eind ver. Van een momentsleutel had de . De gangbaarste inbus maten en Ttorx netjes opbeborgen in stevige kunstof box. Kom naar onze winkel of bestel hem hier zolang de voorraad strekt!


Digitale momentsleutel sleutels. Gereedschap online kopen bij vidaXL. Shop with confidence on eBay! NM - x momentsleutel ¼ NM - x verlengstuk 1mm ½. Eenrichtingssleutel bruikbaar bij losschroeven door omkering van het uiteinde. De M-Torque minitool is voorzien van een ingebouwde momentsleutel met een aanhaalmoment van 5NM.


Boxo momentsleutel

Hiermee ben je altijd verzekerd van het juiste . Laminar Flow Box of CleanBoy. De Mighty momentsleutel is het ideale gereedschap als het gaat om het. Klik-mechanisme wanneer met de klok mee gedraaid wordt om aan te geven wanneer moment is bereikt. Securely packed in a practical plastic box.


Tightening values: 5-NM or 0. Diagnoseapparaat BOSCH KTS 5Goede werkende staat Met U - BOX 2 . Klein en makkelijk te gebruiken incl. Wegmotoren uitrusting, alles voor motorcross en wegmotoren! TORQUE WRENCH BOX MOMENT SLEUTEL SET. Wordt geleverd in stevige hard plastic box.


Boxo momentsleutel

MoMentsleutel opsteek-steeksleutel opsteek-ratel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.