måndag 5 mars 2018

Bokwiel

Bekijk het grootst assortiment wielen onder zwenk. Heeft u vragen over een bokwiel of u wilt een scherpe offerte? Ontdek de vele voordelen van het bokwiel 1mm met rubberband.


Industriële zwenkwielen en bokwielen in alle maten. Ook zijn we specialist in maatwerk . Elastisch rubber bokwiel , RVS 1mm - RRB2-100.

Trolley bokwiel 1mm - T2-100. Nylon zwaarlast bokwiel , mm - ZNY2- 50. Wildkamp helpt u graag verder! In tegenstelling tot zwenkwielen, zijn bokwielen vaste wielen die niet alle kanten op bewegen. Dit bokwiel met plaat maximaal 70kg zwart 100mm heeft een . Dit kunststof bokwiel is geschikt voor gebruik op tapijt, pvc en linoleum.


Dit maakt het wiel geschikt voor verschillende doeleinden. Staal verzinkt met kunststof wiel en geklonken as.

Het bokwiel heeft een maximaal draagvermogen van 40kg en heeft geen antislip functie. Materiaal vork, Staal, verzinkt. Zwaar bokwiel dat tot 100kg belastbaar is, met dubbele kogelkrans en een verzinkte draaiplaat. De band is van rubber en de velg is met staal verzinkt.


Zwaarlast zwenkwielen en bokwielen voor zware belasting met hoog draagvermogen van 2tot 15. Zwenkwielen en bokwielen voor zwaar transport . Vastgeschroefde wielas zodat het wiel eenvoudig . Luchtband ply blokprofiel met polypropyleen velg en . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten bokwielen – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Een sterk metalen zwenkwiel van 75mm met een rubberen band.


Specificaties:Diameter van het wiel: mm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bokwiel - Kastbokrol - 75mm - KG. Elektrolytisch verzinkt huis. Grijs rubber loopvlak met glijlager.


Maximaal draagvermogen 35kg. Op zoek naar bokwielen voor het gemakkelijk verplaatsen van meubilair of zware voorwerpen?

Onze bokwielen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, . Als je cookies accepteert, kan je bouwmaat. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Zo kiest u uw zwenkwiel of bokwiel.


De wielseries zijn naar loopvlaksoort ingedeeld. Elke wielserie is opgebouwd in volgorde van wieldiameter. De hoogte van het wiel zelf is 200mm, dit is exclusief de monteerplaat. De afmetingen voor de monteerplaat zijn 9. Bekijk ons assortiment bokwielen kg (artikelen).


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Wiel ø 1staal verzinkte velg . Met zware rubberband en rollager. Gaffel staal verzinkt, velg kunststof.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.