onsdag 22 november 2017

Staalkabel op maat

Wij maken staalkabels graag op maat. Vraag een vrijblijvende offerte. Heeft u speciale wensen neem dan contact met ons op.


Online kunt u gemakkelijk staaldraad opmaat bestellen dat precies voldoet aan al uw wensen en als maatwerk speciaal voor u wordt gemaakt. Bestel hier uw staaldraad op maat !

Wij leveren TOUW en STAALKABEL aan particulieren en bedrijven Wij hebben een. RVS staalkabel voor allerlei doeleinden op maat gemaakt. Staaldraad op maat , dikte van het staaldraad 1mm tot 12mm.


Het staaldraad wordt op maat geleverd in 1 meter. IJzerwarenwebshop leverancier van . Afwijkende lengten: Op aanvraag. Het dikste gedeelte van de terminal Mis 17mm en Mis 19mm i.

Met maatwerk zullen de kabels speciaal voor u op maat worden gemaakt. Zeker als u staalkabels nodig heeft voor een grote klus. Deze rvs staalkabels kunnen wij in de kwaliteiten 1x(stugge kabel), 7x( middel soepele kabel) of 7x(soepele kabel) op maat maken en aan de uiteinden . Uiteraard kunnen wij uw bestellingen ook geheel op maat leveren. Roestvaste staalkabel Staaldraden die gemaakt zijn van roestvast (RVS) staaldraad zijn . Mocht u de afmeting staaldraa die u zoekt, niet standaard in het assortiment vinden dan kunt u overwegen om staalkabels op maat te laten maken met een . Stel zelf een vervangende staalkabel samen voor je fitnesstoestel.


Staalkabel Stunter heeft het grootste assortiment. Een succesvolle oplossing op maat begint met het juiste advies. De staalkabel wordt door ons op maat gemaakt met kabeluiteinden naar keuze.


Onze ervaren Application Engineers werken graag nauw met u samen in. Met kous of lus, voorzien van haak of . De Lijnenspecialist heeft een team van ervaren tuigers. Verzinkte draaivrije staalkabel 35x7.


Slagwijze: Kruisslag rechts.

Toepassing: Hijskabel voor . Te gebruiken voor Harmonicadoeken. De SWL geeft een indicatie van de veilige belasting die een staalkabel kan. Hun bedrijf JRV Products heeft enkele jaren . We maken grommers geheel naar uw wens voor u op maat. Een zeer belangrijke productgroep is staalkabel.


Mennens levert naast kabels op maat ook allerlei eindverbindingen. Op maat geassembleerde staalkabels bouwsector, woningbouw en industriebouw: kabels hijskranen, staalconstructies, windverbanden, ophangsystemen, . Constructie van de staaldraad. De diameter van de staaldraad in mm.


Louis Ruys is een voorraadhoudende importeur, exporteur en groothandel van staalkabel , kettingen en accessoires. Als het serienummer ontbreekt of de gegevens van het serienummer zijn bij ons niet bekend is het.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.