måndag 27 november 2017

Koeldroger

Een koeldroger wordt gebruikt om perslucht te conditioneren. Ingersoll Rand heeft verschillende producten geschikt voor diverse situaties. Het eenvoudige besturingssysteem bevat een gemakkelijk af te lezen drukdauwpunt- indicator . Dankzij de IDFA, koeldroger , blijft uw perslucht permanent vochtvrij. We hebben verschillende maten, er is dus altijd een efficiënte afmeting die kan worden .

Zoekt u een nieuwe koeldroger voor uw persluchtinstallatie? Dit wordt gerealiseerd door de werking van een koeldroger welke het vochtgehalte in de perslucht reduceert tot een drukdauwpunt van ca. Pneumatisch adsorptiedroger A-dry voor perslucht. Het betrouwbaar afscheiden van condensaat is een kernfunctie van elke koeldroger.


Om die functie altijd te kunnen garanderen, maakt. SECOTEC- koeldroger wezenlijk energie- efficiënter dan systemen met doorloopregeling of vaste nalooptijd. Zuinig in het energieverbruik. De kwaliteit van een koeldroger kan men het best afleiden aan zijn capaciteit om het condensaat, ook bij hoge omgevingstemperaturen, betrouwbaar en .

De door een compressor aangezogen atmosferi- sche lucht is een gasmengsel dat altijd waterdamp bevat. De wateropnamecapaciteit is echter variabel. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten koeldroger – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Alup schroefcompressor met koeldroger alup schroefcompressoren zijn samengesteld uit uitsluitend kwaliteitscomponenten.


Koeldroger Bouwdroger TK 50. De COMPRAG PERSLUCHT KOELDROGERS van de RDX-SERIE zijn robuust, bieden lage drukval en een hoog rendement. Huren te Genk, Bree, Lommel, Limburg. Merk: Atlas Copco Type: FX-5. Freon: R 1A Druk: Bar Vermogen: 2Volt – Hz.


Alle afzonderlijke elementen – van de ketel tot de optionele koeldroger en oliewaterscheider – worden kant-en-klaar gemonteerd en als compacte unit . Deze krachtige maar toch kleine droger heeft Droogspecialist speciaal voor droging van waterschades en lekkages. Airpress koeldroger Specificatie: - Spanning: 2volt - Capaciteit: 2. Q Plus levert het volledige scala aan persluchtproducten. Bestel direct in onze webwinkel!


Energie zuinige koeldrogers met aangebouwde voor en nafilter en automatische drain als één geheel zeer goede kwaliteit en gevuld met . Voor condensvrije perslucht.

De zeer compacte Parker Starlette plus E koeldroger garandeert superieure efficiëntie en betrouwbaarhei zelfs in extreme operationele omstandigheden. De perslucht koeldroger zorgt ervoor dat de perslucht droogt tot een bepaald niveau, zodat er geen schade wordt aangericht aan uw gereedschappen en . Kaeser Hogedruk koeldroger serie THP. Weergave in volledig scherm. De voordelen bij elkaar: Betrouwbare prestaties Stabiel drukdauwpunt. Geen kans op bevriezing van . Deze modellen hebben een elektronisch regelsysteem die het drukdauwpunt controleerd.


Met een volautomatische condensaftap. CREEMERS KOELDROGER EDD 3- Biesheuvel Techniek webshop. Wil u de beste perskwaliteit verkrijgen?


Bezoek onze webshop en ontdek ons gamma koeldrogers en adsortiedroger Tweedehands en degelijk materiaal! Koop of huur de meest geschikte ALMiG luchtdroger voor uw compressor bij EA Technical Services. AGT Thermotechnik heeft met succes enkele jaren een vries- koeldroger in de praktijk beproefd. Naar verwachting gaat de productie. De juiste perslucht droger tegen de beste prijs.


Een droger verwijdert waterdamp uit perslucht. Er zijn diverse types met verschillende namen: koeldroger , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.